Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Opowiadanie

Kacye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale mi sie nudzi:D juz nawet zaczelam opowiadanie pisac;P no i skonczylam. Pipr powiedzial ze fajne wiec wstawie tutaj :]

Moulay And Żanett

Dawno temu w dolinie zwanej Shrington w samym rogu doliny żył pewien męszczyzna którego zwali Moulayem.

Był to bardzo mężny, ale tez skromny Pan. A Zaś w drugim końcu doliny żyła bogata królewna Żanett.

Pewnego dnia królewna Żanett wraz ze swoją siostrą wybrała się na cotygodniowy obchód wokuł miasta.

Na bryczke którą ciągneły złotowłose konie napadli miejscowi bandyci, szybko zabrali królewnę Żanett

i uciekli. Wzieli księżniczke do niewoli, a w tym czasie siostra Żanett pobiegła szybko do Zamku

by wszystko powiedzieć Królowi Andreasowi. Gdy już Król Andreas dowiedział się o tym strasznym wypadku,

natychmiast zawiadomił straże które w dosłownie pare sekund wyruszyły na poszukiwania królewny.

W tym samym dniu, Moulay szedł sobie boczną drogą na zakupy do pobliskich chat gdy wnet usłyszał że

ktoś woła o pomoc. Szybko pobiegł w stronę usłyszanego głosu ale niestety niezdążył, bandyci zdążyli uciec.

Moulay niemogł spać, nonstop myślał o tych wrzaskach. Wkońcu zabrał włócznię ojca i wyruszył by odnaleść

księżniczke Żanett.

Minęło 10 dni.

Nadworne straże nieznalazły księżniczki, jednak Moulay nadal szukał Księżniczki...

Następnego dnia moulay idąc przez wzgórza ,,Kaboom" usłyszał jakieś dziwne krzyki więc czymprędzej pobiegl na

sam szczyt i zauwazył małą chatke na wzniesieniu. Pobiegł tam i zakradł się od tyłu by zobaczyć kto tam jest.

Okazało się że w chatce byli bandyci, i ledwo żyjąca księżniczka Żanett.

Moulay niewiedzial cóż ma uczynić, ale przypomniał sobie słowa jego dziadka ,, Synu, jeśli kogos życie jest zagrożone,

ratuj je... nawet gdybyś miał poświecić swoje życie" więc zrobił to .Weszedł do chatki poczym zabił 3 Bandytów i uwolnił

księżniczke z niewoli.

2 lata później

Moulay i Żanett szybko się pobrali i księżniczka urodziła piękną małą cureczkę i małego chłopca. Curce nadali

imię KACYE a chłopcu PiPr. Kacye była bardzo rozrywkowym dzieckiem zaś PiPr uwielbiał jeść ciasteczka z orzechami

THE END

Licze na miłe komentarze;] Pipr obiecal ze jak bedziecie dawali miłe komentarze to dostaniecie ciacho

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

hehe dobre ocenki tez dawac ?? jak tak to 9/10 :D fajny jest koniec

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano
.... zaś PiPr uwielbiał jeść ciasteczka z orzechami

Pipr Ach te ciasteczka co nie :D .....

Opublikowano

Pipr ;D ciacho dla black_shadowa :P <joke> podobno pipr ma ujawnic swoje opowiadanie:] więc czekajmy;]

P.s chcecie dalsza czesc tego opowiadanka?

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

@UP . Dawaj Dawaj :D Spodobało mi sie ........ pisz dalej , może jak o połączysz wyjdzie książka :D .:-*(J-o-K-e)*-:.

* Joke Dotyczy Podkreslenia.

Opublikowano
2 lata później

Moulay i Żanett szybko się pobrali i

Nooo, rzeczywiscie szybko ;D

Tak ogólnie to "takie ło", troche robione 'na szybko' ;P

Opublikowano

bo pisala to 10 min xD

tyle to ja pisauem dfa zdania xDDD

8/10 i dys ys sparta ;f

pipr ma ujawnic swoje opowiadanie:]

xD

stfu xD nic nie slyszalas xD

@Down

v.1.05 jest ;d

powod : usnalem i dostalem criticala od psa >.>

Opublikowano
bo pisala to 10 min xD

tyle to ja pisauem dfa zdania xDDD

8/10 i dys ys sparta ;f

xD

stfu xD nic nie slyszalas xD

ja je czytalem :P ale tylko szkielet :P jestem ciekaw czy juz zrobil poprawiona wersje .. z 1.0 na 1.1 :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Powinnaś sobie zastrzec prawa autorskie, a nie wypisywac to na forach :P

gaaaara2pk5.png

WYSYLAM ZAPROSZENIA NA LOCKERZ !! CHETNI - PISAC PW  !! :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wzgorza "kaboom" ? wziełas to z bajki igi arbuckle :P ?? ogolnie kilka błędów ale jest ok 9.5/10 z a te wpadki -0.5

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...