Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TGM -> MOD -> AF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie - Mistrz Gry

Imię: Patryk.

Zainteresowania: Sport, Kulturystyka, IP. Board.

Ile dziennie czasu mogę poświęcić na potrzeby Gry: Mhm, 4 - 7h.

Czy kiedykolwiek byłeś/łaś GameMaster'em na innym serwerze: Sam zajmowałem się tworzeniem serwerów więc problemu z komendami i zachowaniem GM'a nie będzie.

Czy posiadasz mikrofon?: Tak, posiadam.

Czego oczekuje: Zgrania i humorku :)

Jak oceniam swoje umiejętności w tej dziedzinie: Tutaj nie ma co oceniać samemu, po to jest okres testowy żeby H@ mógł sprawdzić umiejętności.

Kontakt: 

GG: 34740432

Email: [email protected]

Forum: omom

TS: ?

Możliwość podania numer'u telefonu

Co mnie wyróżnia od innych: Co mnie może wyróżniać, poczucie humoru, podejście do powierzonych zadań/ sprawy, chęć pomocy (mało kto to okazuje).

Kilka słów o sobie: Mam na imię Patryk i liczę sobie już 17 wiosen, chodzę do technikum w małym miasteczku Skierniewice. Jestem miły, sympatyczny, przestrzegający zasad, który lubi mieć wszystko ustalone i który wie na czym stoi. Mam poczucie humoru, lubię się ogólnie dużo śmiać, interesuję się motoryzacją, co prawda nie tak bardzo, ale nic innego mnie nie kręci. Mam pewien nałóg którego nie pozbędę się przez dłuższy okres, a mianowicie papierosy :/. Nie jestem jakimś nałogowcem, bo można powiedzieć, że wpadłem w to przez przypadek. Kiedyś byłem nietypowym dzieckiem, które nie widział życia poza znajomymi, siedziałem dniami (nawet do późna ze znajomymi).

Podanie - Moderator

Na wstępie wypada się przedstawić i coś o sobie napisać więc.

Mam na imię Patryk i liczę sobie już 17 wiosen, chodzę do technikum w małym miasteczku Skierniewice. Jestem miły, sympatyczny, przestrzegający zasad, który lubi mieć wszystko ustalone i który wie na czym stoi. Mam poczucie humoru, lubię się ogólnie dużo śmiać, interesuję się motoryzacją, co prawda nie tak bardzo, ale nic innego mnie nie kręci. Mam pewien nałóg którego nie pozbędę się przez dłuższy okres, a mianowicie papierosy :/. Nie jestem jakimś nałogowcem, bo można powiedzieć, że wpadłem w to przez przypadek. Kiedyś byłem nietypowym dzieckiem, które nie widział życia poza znajomymi, siedziałem dniami (nawet do późna ze znajomymi).

Doświadczenie.

Moderatorem byłem wielokrotnie na forum Cs'a, Metina i ogólnych forach o grach. W mojej "karierze" nigdy nie zdarzyło mi się żeby była na mnie jakaś skarga, zawsze staram się sumiennie wypełniać swoje obowiązki, wiem że teraz większość powie "haha jasne piszesz tak bo chcesz moderatorem", a ja wam powiem że nie, mam taki charakter zawsze staram się robić wszystko na 110%, jeżeli chodzi o czas to przyznam się, że mam go dość sporo, wiadomo chodzę do szkoły, spotykam się ze znajomymi, ale na bank dam radę poświęcić jakieś 6-10h dziennie na forum, czasem oczywiście mogę posiedzieć dłużej jeśli będzie taka potrzeba . Czas nie jest zawyżony, ponieważ  siedzę w domu już od miesiąca i nie mam nic specjalnego do roboty.

Kontakt.

GG: 34740432

Forum: omom

E-Mail: [email protected]

TS: ?

Możliwość podania numer'u telefonu

Mam nadzieję, że dotrwałeś do końca tego jakże nudnego podania. Dziękuję za przeczytanie, niestety nie jest ono piękne. Jeżeli masz jakieś pytania chętnie odpowiem na każde .

Dodatkowo zostanę Administratorem Forum, prowadziłem kilka swoich i pomagałem przy innych typu Metin, CS, Ogólnotematyczne itp.

­

Opublikowano

Co do Patryka, Nie polecam go, nieogarnięta osoba, mało aktywna, częste wymówki, trzeba go się trochę prosić o jakąś rzecz. Dużo umie, ale mało robi, jest zbyt leniwy. Mógłbym wymieniać trochę, ponieważ współpracowałem z nim od Grudnia do Czerwca. Jego aktywność była bardzo niska, często też go nie było. Więc nie Polecam. Powodzenia !

Opublikowano

Co do Patryka, Nie polecam go, nieogarnięta osoba, mało aktywna, częste wymówki, trzeba go się trochę prosić o jakąś rzecz. Dużo umie, ale mało robi, jest zbyt leniwy. Mógłbym wymieniać trochę, ponieważ współpracowałem z nim od Grudnia do Czerwca. Jego aktywność była bardzo niska, często też go nie było. Więc nie Polecam. Powodzenia !

Czasy się zmieniły, projekty tak samo.

Obietnice się dotrzymuje :)

­

Opublikowano

Czasy się zmieniły, projekty tak samo.

Obietnice się dotrzymuje :)

­

O co Ci chodzi z obietnicami ? Napisz mi na gg, mamy parę spraw zapewne do wyjaśnienia. 

Może i czasy się zmieniły, ale wątpię żebyś teraz się poprawił i zaczął robić. Powodzenia.

@Activomom 

czekam aż napiszesz na gg, obgadamy parę spraw.

Opublikowano

O co Ci chodzi z obietnicami ? Napisz mi na gg, mamy parę spraw zapewne do wyjaśnienia. 

Może i czasy się zmieniły, ale wątpię żebyś teraz się poprawił i zaczął robić. Powodzenia.

@Activomom 

czekam aż napiszesz na gg, obgadamy parę spraw.

Ja mam sprawę czy Ty, moje gadu znasz.

REFF

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...