Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany technik do projektu na serwer VPS

Pєиєяo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

11228110_974283655956555_789200878658782

Witam, poszukuje technika do stworzenia serwera na VPS
Mam gotowy plan serwera więc mogę przedstawić go osobie zainteresowanej na PW
W zasadzie nie ma tam dużo roboty, serwer w klimacie easy-global 2k10

OFERUJE:
- zakup VPS do 70zł+ (w przyszłości możliwość wykupienia dedyka)
- dość sporą reklamę (100 stałych osób na serwerze minimum)
- 50% z IS (otwarty tydzień po starcie serwera)
- uczciwość

OCZEKUJE:
- dobrze wykonanego projektu
- zaangażowania
- uczciwości

Zapraszam na PW lub GG: 45155635

Opublikowano

Też nie polecam, c***a wie a swoje rzeczy np fp reklamuje na innych, pozdro bez odbioru

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

Opublikowano

@XamP

znasz mnie w ogóle? raport poleciał

@Edit

znalazłem osobę która zaoferowała swoją pomoc przy takich drobnostkach jak ustawianie handlarzy itp. ~ pomocnik technika

nadal szukam technika i zachęcam do współpracy

Opublikowano

@XamP

znasz mnie w ogóle? raport poleciał

@Edit

znalazłem osobę która zaoferowała swoją pomoc przy takich drobnostkach jak ustawianie handlarzy itp. ~ pomocnik technika

Niestety, tacy są  ludzie, że oceniają, a nie znają xD Spytam kolegi, czy by nie był zainteresowany robieniem serwera dla Ciebie.

Opublikowano

no to serwer na poziomie jp

nie polecam, totalny gimbus z schizofrenią, reklamuje swoj denny fanpage na innych (doslownie wszystkie przelecial) 

w dodatku pisales ze to forum nazywa sie 'sremceforum' wiec po c**j sie tu reklamujesz? xD

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

no to serwer na poziomie jp

nie polecam, totalny gimbus z schizofrenią, reklamuje swoj denny fanpage na innych (doslownie wszystkie przelecial) 

w dodatku pisales ze to forum nazywa sie 'sremceforum' wiec po c**j sie tu reklamujesz? xD

bo mogę?

tak w ogóle to po co się udzielasz i hejtujesz każdy mój temat? masz jakąś obsesje to idz się lecz bo powoli zaczyna się to robić żałosne..

proszę nie udzielaj się więcej w tym temacie bo wnosisz więcej syfu niż prawdy  :aaa:

Opublikowano

Pomogę ci na starcie :* aby miło się grało ;)

NIE CHODZI MI O DOSY !!!

Opublikowano

Nie polecam ze względu na brak podstawowej wiedzy (gość nie potrafi zdać z klasy do klasy).

Co za tym idzie? Klasycznie patola i inne gówna jak odpały po starcie, itemki dla znajomków itp.

Jeszcze raz nie polecam.

PS. Nie próbuj się więcej reklamować u mnie łachu.

0LsM05U.png

Opublikowano

bo mogę?

tak w ogóle to po co się udzielasz i hejtujesz każdy mój temat? masz jakąś obsesje to idz się lecz bo powoli zaczyna się to robić żałosne..

proszę nie udzielaj się więcej w tym temacie bo wnosisz więcej syfu niż prawdy :aaa:

I tak jesteś zerem . Zobacz up co piszą o tobie :)

@Edit

Jak chcesz zgłaszaj. Powodzenia na starcie tego gówna :)

D**s* <3

Opublikowano

Czytam te komentarze i czytam, a jakoś dowodu nie widzę na to co piszecie. Banda rozwydrzonych dzieci co do Crime - na Twoim miejscu bym się nie wypowiadała bo już Ci chyba coś kiedyś napisałam że gdyby nie inni to dziś byś był zwykłym zerem

Jak dla mnie oferta w miarę ok, ale jak dla mnie za dużo dajesz procentów. Myślę że można polecić.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na brak podstawowej wiedzy (gość nie potrafi zdać z klasy do klasy).

Co za tym idzie? Klasycznie patola i inne gówna jak odpały po starcie, itemki dla znajomków itp.

Jeszcze raz nie polecam.

PS. Nie próbuj się więcej reklamować u mnie łachu.

ja Ciebie nie znam, a Ty mnie znasz.. no popatrz popatrz  :aaa:

nie potrafię zdać z klasy do klasy, a jednak jestem w 3 kl. technikum bez powtarzania.. no popatrz popatrz

morał z tego taki że jesteś autorem baśni pt. ''Jak zostałem hejterem'' 

@harnaś

bierz go..!

Opublikowano

ja Ciebie nie znam, a Ty mnie znasz.. no popatrz popatrz  :aaa:

nie potrafię zdać z klasy do klasy, a jednak jestem w 3 kl. technikum bez powtarzania.. no popatrz popatrz

morał z tego taki że jesteś autorem baśni pt. ''Jak zostałem hejterem'' 

@harnaś

bierz go..!

Ja już Ci powiedziałem, że nie masz co tutaj szukać. Nie wiem kto Ci akceptował ten post ale odsyłam do tego

http://www.mpcforum.pl/topic/1466319-x/?p=12436866

elko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...