Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do 40 zł

kicek999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do 40 zł to trochę mało, ale do gry w cs'a polecam jakąkolwiek optyczną NA KABEL + oczywiście podkładka.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

40 zł to nawet nie warto inwestować. Dozbieraj trochę i kup np A4 tech bloody v7m

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Za takie pieniądze dobrej myszki się nie kupi, bo większość będzie się gubiła przy szybkich ruchach.

Jak kupować mysz, to minimum 100zł i wtedy Logitech G100s byłoby bardzo opłacalne.

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Dozbieraj trochę pieniędzy i kup sobie myszkę gamingową do 120 zł, bo za takie pieniądze to nawet do sklepu się nie opłaca iść.

Ja osobiście polecam myszkę firmy: A4Tech Bloody v7, koszt tej myszy wynosi do 115,00 zł :)

Opublikowano

W okolicach 100zł lepszym (jak nie najlepszym) wyborem byłby jednak g100s, w którym siedzi sensor delta zero.

PixArty i inne nie do końca udane sensory Avago szały nie robią.

Chyba, że ktoś jest mid / hi sensem, to akceleracja negatywna, czyli tzw zawieszanie się myszki nie powinno wystąpić

i kupić mysz, która działa jako tako, ale wygląda kozacko (kwestia gustu).

BTW.

Sam mam g402 z sensorem delta zero (czyli ten sam co g100s), tyle że z fusion engine.

W cs'ie mam czułość na 2.0 i 400dpi w myszy i nawet przy najszybszych ruchach ręką

celownik się nie zacina ani nie ucieka, a przy dokładnym celowaniu mysz jest bardzo precyzyjna.

pomogłem? daj LAJKA

Opublikowano

Co mysliscie o Tracer Vanquish ?

Posiadalem ja przez 3 lata i spisywala sie swietnie jesli chodzi o sensor to potrafi gubic ale tylko na plastikowo-szklanych podkladkach czy jakos tak Kółko myszy jest za delikatne wg mnie Kabel ok podswietlenie tez ok co prawda tylko przy katach myszki nie dochodzi kolor ale nie widac tego Wygodna Posiada funkcje macro Slizgacze po 3 latach sie nie zryły oczywiscie widac slady uzywania lecz moglbym z niej korzystac dalej

Opublikowano

Znaleźli sie gamerzy co myślą że potrzeba pro elo myszki żeby dobrze grać...

NAPISAŁ ŻE DO 40 ZŁ WIEC PISZCIE ZA TYLE ALBO WGL.

Tak więc polecam logitecha m90 śmiga aż miło :)

Opublikowano

Znaleźli sie gamerzy co myślą że potrzeba pro elo myszki żeby dobrze grać...

Pierwsza, lepsza akcja:

Dajmy na to, że Pan X na dd2 sprawdza romana, a przeciwnik zaczyna strzelać z długiej.

Pan X ma dobry refleks oraz myszkę, która lepiej wygląda niż działa (załóżmy, że jest ustawiona na 400dpi i sens +/- 2.0).

Szybkim ruchem próbuje się odwrócić, ale wchodzi akceleracja negatywna i dostaje kulkę między oczy.

Sam kiedyś tak miałem wiele razy. Kilka miesięcy temu wyrwałem po taniości Nateca GX55

i nie mogłem na nim grać przez w/w powód (i nie koniecznie zawsze w tym samym miejscu).

Miałem wcześniej jeszcze kilka myszek, ale nie grałem na tak niskich sensach.

Może jestem zbyt wymagający co do tych gryzoni, ale mysz to ważny pośrednik aima w grach fps.

Również nie mówię, że od razu droższy sprzęt doda +10 do skilla, bo tak nie jest, tylko poprawi jakość rozgrywki.

Ale jak ktoś ma słabszy refleks lub gra na wyższych sensach albo nigdy nie spieszy się z celowaniem, to można brać, co się bardziej błyszczy i ładniej świeci. :D

pomogłem? daj LAJKA

Opublikowano

Pierwsza, lepsza akcja:

Dajmy na to, że Pan X na dd2 sprawdza romana, a przeciwnik zaczyna strzelać z długiej.

Pan X ma dobry refleks oraz myszkę, która lepiej wygląda niż działa (załóżmy, że jest ustawiona na 400dpi i sens +/- 2.0).

Szybkim ruchem próbuje się odwrócić, ale wchodzi akceleracja negatywna i dostaje kulkę między oczy.

Sam kiedyś tak miałem wiele razy. Kilka miesięcy temu wyrwałem po taniości Nateca GX55

i nie mogłem na nim grać przez w/w powód (i nie koniecznie zawsze w tym samym miejscu).

Może jestem zbyt wymagający co do tych gryzoni, ale mysz to ważny pośrednik aima w grach fps.

Również nie mówię, że od razu droższy sprzęt doda +10 do skilla, bo tak nie jest, tylko poprawi jakość rozgrywki.

Ale jak ktoś ma słabszy refleks lub gra na wyższych sensach albo nigdy nie spieszy się z celowaniem, to można brać, co się bardziej błyszczy i ładniej świeci. :D

To jak wytlumaczysz że z myszką za 25zł siedze w orzełku? xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Pierwsza, lepsza akcja:

Również nie mówię, że od razu droższy sprzęt doda +10 do skilla, bo tak nie jest, tylko poprawi jakość rozgrywki.

Ale jak ktoś ma słabszy refleks lub gra na wyższych sensach albo nigdy nie spieszy się z celowaniem, to można brać, co się bardziej błyszczy i ładniej świeci.  :D

To że szybbciej przeciągniesz myszke (dajmy 0,5sec) nie zmieni twojego położenia a przeciwnik będzie strzelał tak jak strzela czyli nieważne że ty byś szybciej zaczął do niego strzelać skoro tak czy owak byś bańke dostał.

ja mam myszke za 30zł i siedze w 2 kałaszku ale to już kwestia skila

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...