Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bajek

xeno4141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ten dział. To dział anime, a nie bajek.

Dobra poprawię go... Anime to bajeczki dla dzieci. :v

@

Shinsekai Yori

Break Blade(obojętne czy tv, czy movie)

Wiem, że mam niedojebanie mózgowe, ale wybaczcie mi to, pliskaaa maj friendsss :'(

:v
Opublikowano

Dobra poprawię go... Anime to japońskie animacje.

Shinsekai Yori

Break Blade(obojętne czy tv, czy movie)

Niech ci będzie. Też polecam te anime, jeśli faktycznie chodziło mu o anime, a nie bajki.
Opublikowano

Bajek ci nie polecę bo nie oglądam, ale z anime zobacz Shiki.

Wiem, że mam niedojebanie mózgowe, ale wybaczcie mi to, pliskaaa maj friendsss :'(

Opublikowano

Bajek ci nie polecę bo nie oglądam, ale z anime zobacz Shiki.

oglądasz bajki, japońskie bajki.

@top

polecam jeszcze black lagoon

6108514433687761429644.png

Opublikowano

@armoro

Poziom twój typie osiągnął dno już dawno temu, pozwalam ci wypierdalać z tego forum bo nie ma po powodu, żeby taki j****y idiota jak ty nadal tutaj siedział, nikt cię tu nie chce p********y matole.

Do modków

Możecie dawać baniki, procenty, czy co tam k***a chcecie - jebiem w to, zrobię nowe konto. Jak nie potraficie zbanować nawet jebanego kretyna prowokatora to gratulacje. Takie skurwysyństwo powinno od razu być usuwane, a nie trzymacie to c**j wie w jakim celu.

Opublikowano

@sebasku√4 @armoro @1361622928-U485574.pngRoyalvFULL
Panowie, przestańcie w szczeniacki sposób sobie dogryzać i offtopować, dla zachowania pozoru wypisując jeden randomowy tytuł.
Chcecie dyskutować o tym, czy anime to bajki, czy nie? Załóżcie odpowiedni temat. Nie róbcie tutaj syfu.

Przypominam też, że za flamewar grozi 7 dni i 10%, więc spokój.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

@sebasku√4 @armoro @1361622928-U485574.pngRoyalvFULL

Panowie, przestańcie w szczeniacki sposób sobie dogryzać i offtopować, dla zachowania pozoru wypisując jeden randomowy tytuł.

Chcecie dyskutować o tym, czy anime to bajki, czy nie? Załóżcie odpowiedni temat. Nie róbcie tutaj syfu.

Przypominam też, że za flamewar grozi 7 dni i 10%, więc spokój.

Typie jesteś śmieszny. xD Pierdoli mnie wasze 7 dni i 10%, zrobię nowe konto i będę miał w to wyjebane. Nie piszę tego dla zachowania pozoru, tylko, żeby polecić coś autorowi - nie są to randomowe propozycje, ale jak jesteś zbyt tępy, żeby nawet sprawdzić to, że żaden z tych dwóch tytułów jakie mu poleciłem nie jest na jego liście to to nie jest k***a mój problem. Szczeniacki sposób. xD Typ jest spierdolony umysłowo i trzymacie go w dziale c**j wie w jakim celu, chyba tylko, żeby wkurwiał i prowokował ludzi. Ja nie dyskutuję o tym, czy anime to bajki czy nie tylko cisnę temu zjebanemu podczłowiekowi bo jest tak spierdolony, że pruje się do każdej osoby w tym dziale bez powodu. Sram na to, czy robię syf, czy nie, jak się to gówno ogarnie to spadnie offtop w tym dziale przynajmniej o 1/3... Przypominając... To wasz problem, że nie potraficie nic zrobić z trollem, nie mój.

Co do anime to polecam Angel Beats!

P******e... Kretyn do potęgi entej, nawet k***a na malu nie potrafi sprawdzić, czy xeno tego nie oglądał. -_-

@Ariness i ty mi tu k***a do mnie pisz, że ja polecam randomowy tytuł. PLS k***a!

Opublikowano

Oda Nobuna no Yabou

Sakamichi no Apollon

Special A

Najbardziej z tych trzech podobała mi się Oda Nobuna. Special A jest średnio-dobre.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Shounen:

Eyeshield 21 - co prawda anime sportowe, ale warte obejrzenia.

Katekyo Hitman Reborn! - początkowo komedyjka, a Lambo jest chyba najbardziej irytującą postacią jaką kiedykolwiek widziałem w Anime. Jednak jeżeli przymkniesz na te dwie rzeczy oko to zostaniesz sowicie wynagrodzony.

Mushibugyou - nic wybitnego, ot taki zapychacz z fanserwisem

Shaman King - w sumie dziwne, że nie widziałeś

Shijou Saikyou no Deshi Kenichi - dużo walk - jak na shounena przystało. Progres głównego bohatera trochę taki jak w wybielaczu, ale nie aż taki "żałosny".

Yu Yu Hakusho - stare, ale jedno z najbardziej wartościowych tytułów tego gatunku. 

==============

HunterxHunter

Rurouni Kenshin

Te dwie pozycje masz na swojej liście, ale pierwszy w PTW, a drugie w Obecnie oglądanych (bez progresu) więc oddzielnie ci podaje, ale osobiście uważam, iż warto obejrzeć.

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...