Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno na G2A

DetronixCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otóż kupiłem cs'a 22.09.15 pieniądze mi z paysafecard pobrało a kodu nie dostałem!

pisałem do supportu , lecz dają mi automatyczną wiadomość: (2 razy dali mi to samo)

Greetings,

Thank you for contacting us,

if an order is marked as new or pending, then either the money has not been yet delivered to us by the service handling the payment or the payment step not being completed and consequently no payment was sent in the first place.
Please check your online account balance. If no money was not taken from your account and there's is no new transaction in your history then you can safely place a new order, we won't charge you for the old one.

With Best Regards,
Aneta

kodu dalej nie ma . co robić ?
płaciłem te 5zł za g2a shield

a na stronie w zakładce kupno piszę , że transakcja :

-stan: oczekująca płatność.

Like it +

Opublikowano

Na 100% zapłaciłeś? Napisz na live chacie po ang. ;)

zapłaciłem z mojego konta zostały odebrane pieniądze na live chacie czekałem 20 min i nikogo nie ma !

­

Like it +

Opublikowano

Dziwne, ja zawsze czekałem jakieś 6 minut i zawsze ktoś był. ;)

dobra dzięki udało mi się przez chat live napisali , że jak najszybciej wyślą mi kod , lecz pieniądze jeszcze nie doszły do nich :D

­

Like it +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...