Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Air Jordan Spitzike - Problem

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio zakupiłem buty Air Jordan Spitzike (http://zapodaj.net/051651609e70e.jpg.html). Po jednym dniu chodzenia w nich czuję ogromny dyskomfort dookoła kostki. Te utwardzenia trochę mnie irytują i tu jest moje pytanie: czy po jakimś czasie wyrobią one się i będzie trochę bardziej komfortowo się chodzić? Pozdrawiam. :)

Opublikowano

­Tak, wyrobią się same wraz z upływem czasu.

Można też kupić sobie piankę rozciągającą do butów i wymodelować je w tym miejscu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

­Tak, wyrobią się same wraz z upływem czasu.

Można też kupić sobie piankę rozciągającą do butów i wymodelować je w tym miejscu.

Nie grozi to zniszczeniem buta? Pierwszy raz o tym słyszę i boję się, że mógłbym popsuć/zniszczyć buty.

Opublikowano

Nie grozi to zniszczeniem buta? Pierwszy raz o tym słyszę i boję się, że mógłbym popsuć/zniszczyć buty.

Nope

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

­

Nie. On tylko go dopasowuje do stopy.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...