Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FS15 - sens grania na multiplayerze

gozdagb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi, jaki jest sens grania na multi.

Grałem na jakims serwerze i jakies pieniądze tam zarobiłem, tylko po co? Co ja moge z tymi pieniędzmi? mam jakieś benefity na swój prywatny save?

Stworzyłem swój serwer i po 15 minutach już był full, ludzie współpracowali ze sobą, gra zarabiała pieniądze. W 30min zarobiłem więcej niż od początku gry. Ale co z tego maja ludzie oprócz przyjemności z gry?

Jeżeli gram na kogoś serwerze, zarabiam mu pieniącze i powiedzmy nic z tego nie mam, to po co grać?

Pytam bo sam sie zastanawiam nad serwerem dedykowanym ale musze mieć pewność że ludzię będą wracać i coś z tego mieć.

Pozdro.

Opublikowano

Ludzie graja na serwerach MP dla przyjemnosci .

Nie chodzi tu o to zeby cos z tego miec  ^^

Jezeli bedziesz mial sporo ludzi na serwerze to napewno beda wracac bo zawsze bedzie cos sie dziac ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Multiplayer jest po to aby ułatwić sobie grę i tak jakby dzielić się obowiązkami jeden robi to drugi to. I oczywiście jest z tego dużo przyjemności.

Opublikowano

Tak wywnioskowałem, nawet dedyka postawiłem. Ale jak poradzić sobie z tym, że często ktoś poprostu wchodzi i sieje na pokach trawe, potem nie da sie nic zasiac. Da się jakoś zablokować sianie trawy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...