Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Słaba grywalność, dyskusja

Domi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Gram w Fife 16 pełną wersję od 3 dni, rozegrałem online około 30 meczy i muszę stwierdzić, że w tej grze nic nie jest OP, zawodnicy strasznie zamulają jak wystawiam piłkę na dobieg to zawodnik zanim się zorientuję, ogarnie i ruszy mija doba.

Już nie wspomnę o zwykłych podaniach do kolegi z drużyny który jest obok nas, nawet jak podasz mocniej to i tak nie dochodzi piłka, strasznie to wszystko jest mozolne, tempo wgl. się nie liczy, nie ma sposobu na grę na skonstruowanie akcji jedyne co działa to klepka i nic więcej.

A jakie wy macie odczucia co do grywalności? Co waszym zdaniem jest OP w tej fifie? Też wam się tak mozolnie i nudno gra? Bo sporo moich znajomych już na to wszystko narzeka i ma sporo racji niestety.

Opublikowano

Moim zdaniem OP w tej fifie jest pomysłowość na gre ;) NIe wystarczy już dzida na murzyna i strzelaj. Teraz trzeba pomyśleć, żeby skonstruować fajną akcje ze strzałem.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Ja w demie już to zauważyłem ale wreszcie to jak planowanie meczu wygląda, a nie, że sam sobie pobiegniesz. Nawet na początkującym nie jest łatwo wygrać teraz 9-0, teraz to maks. 2-0.

Warto kupić FIFĘ 16?

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Ja w demie już to zauważyłem ale wreszcie to jak planowanie meczu wygląda, a nie, że sam sobie pobiegniesz. Nawet na początkującym nie jest łatwo wygrać teraz 9-0, teraz to maks. 2-0.

Warto kupić FIFĘ 16?

Kolego, pytając czy warto kupić grę FIFA 16 załóż nowy temat, nie offtopuj.

@top

Jak dla mnie, gra teraz jest dużo lepsza, ciężej skonstruować akcje, nie będzie gry na pace. 

Dobrze, że nie ma czegoś OP, bo wtedy są równe szanse.

graphic.png

Opublikowano

Ja wolę traktować nową FIFĘ jako zupełnie nową grą, która nie ma nic wspólnego z poprzednią edycją. Wtedy można się jakoś przyzwyczaić i poznać mocne strony nowego silnika.

5719814456868591400331.gif
Opublikowano

Przypomnę hasło promocyjne tej Fify - Play beautiful. Grając pięknie wykorzystujemy wszystkie warianty wykończenia akcji, między innymi strzały z dystansu, główki, woleje. Różnorodność akcji jest właśnie piękna i to podoba mi się w tej edycji Fify.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...