Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOM2 - punkty IS bez wydawania pieniędzy?

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nawet nie wiedziałem w jakim dziale założyć ten temat, bo nie wiem czy to jakiś global czy prywatny serwer. Generalnie ktoś tam na forum tutaj pisał, że tam można punkty do itemshopu na tym serwerze wom2 zdobyć bez wydawania realnych pieniędzy. Mógłby ktoś przybliżyć jakie są na to sposoby?

@Edit

I czy akceptują tam granie na bocie czy banowane jest?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

To jest prywatny serwer, bardzo stabilny. Tak można zdobyć punkty do Is bez wydawania pieniędzy.

Jak myślisz czy na twoim serwerze pozwoliłbyś grać na bocie?

Opublikowano

Witam. Nawet nie wiedziałem w jakim dziale założyć ten temat, bo nie wiem czy to jakiś global czy prywatny serwer. Generalnie ktoś tam na forum tutaj pisał, że tam można punkty do itemshopu na tym serwerze wom2 zdobyć bez wydawania realnych pieniędzy. Mógłby ktoś przybliżyć jakie są na to sposoby?

@Edit

I czy akceptują tam granie na bocie czy banowane jest?

W 24h można za darmo zdobyć 5 sm, wystarczy jedynie zagłosować na serwer w teplistach. Poradnik do tego jak to zrobić jest na forum wom'a. Odnośnie grania na bocie to nie pograsz za długo - cały czas jest na grze ktoś z administracji.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Po zalogowaniu na stronie masz opcje Vote ktora umozliwi Ci zdobycie dawmowych "DC" 5 dziennie o ile sie nie myle.

Opublikowano

Super, dzięki. A co do bota to lepiej dla mnie, że nie można. Gram czysto i dobrze wiedzieć, że wyrzutki są banowane :).

06378525511797333958.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...