Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobre seinen; okruchy zycia?

.Yoshiaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, czy ktos moglby polecic mi dobre anime opowiadajace historie przecietniaka? Nie szukam super mocy, kontaktow z zaswiatami czy haremow, zwykly szarak i jej/jego problemy, romanse, sukcesy i porazki, praca - jednym slowem zycie :)

Przepraszam ze o to prosze ale sam nie mam czasu na grzebanie w tytulach, sam tez nie jestem obeznany w takiej tematyce, ale chetnie obejrzalbym deszczowym wieczorem jeden czy dwa odcinki ;)

sygna.png

Opublikowano

Kimi to Boku

Danshi Kokousei no Nichijou

Little Busters!

Honey and Clover

Silver Spoon (must watch)

Barakamon

Dzień Świra xP

Nie szukam super mocy, kontaktow z zaswiatami - zwykly szarak i jej/jego problemy, romanse, sukcesy i porazki, praca - jednym slowem zycie :)

Polecam udać się na jakiś kurs czytania ze zrozumieniem. I nie piszę tego ironicznie, bo to poważny problem jest.

Przepraszam ze o to prosze ale sam nie mam czasu na grzebanie w tytulach, sam tez nie jestem obeznany w takiej tematyce, ale chetnie obejrzalbym deszczowym wieczorem jeden czy dwa odcinki ;)

Spoko. :3
2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Silver Spoon juz obejrzalem, to ten tytul sprawil, ze prosze o kolejne :)

Dziekuje za odpowiedz, widzac w Twojej liscie Silver Spoon i Dzien Swira ( :P ) moge byc pewien, ze pozostale tytuly beda dla mnie idealne ;)

sygna.png

Opublikowano

Welcome to the nhk, w tym anime nie ma zadnych mocy itp. Są najwyzej wyobrażenia, ale to tylko wyobrażenia. Generalnie anime opowiada o ludziach, ich problemach, rozwiazywaniu ich.

Polecam jeszcze sakamicho no apollon.

6108514433687761429644.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...