Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ho 'Lee' Shit

BeNeko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstęp

Witajcie na wstępie chciałbym opowiedzieć nieco o sobie i o przygodzie z lol'em, jeśli nie interesuję cię ta część możesz ją pominąć :)

Nazywam się BeNeko pod tym nick'iem również jestem najbardziej rozpoznawalny, przygodę z ligą legend rozpocząłem dobre 5 lat temu

do gry zachęcił mnie kolega, którego serdecznie pozdrawiam(Michał ;x), po 3 grach stwierdziłem że ta gra to istna nuda i daruje sobie ją

po miesiącu mój drugi kolega Bartek namawiał mnie, abym z nim pograł(w tym czasie graliśmy zawsze razem w różne gry) i tak się rozpoczęła

przygoda z ligą legend.

Po 3 latach gry udało mi się uzyskać 23 miejsce w tabelce challenger'a na serwerze EUW, po czym zrobiłem sobie 2 miesięczną przerwę

i poszedłem grać w smite'a.

W tym samym czasie wszyscy znajomi przenieśli się na serwer EUNE(gdzie rozpoczynałem swoją rozgrywkę) i zaczęli tam grać

z tego powodu, iż nie miałem z kim grać na EUW oraz rozgrywanie normali samemu było nudne postanowiłem, że zacznę grać na EUNE

na moim pierwszym koncie.

Po przejściu na serwer EUNE postanowiłem, że daruje sobie bardzo poważną postawę do rozgrywki i zacznę grać komercyjnie żeby odpocząć

właśnie wtedy koledzy mieli problem z wychodzeniem do dywizji, więc prosili mnie abym im wyszedł, mi osobiście się to podobało mogłem sobie pograć

casual'owo oraz jak wspominałem odpocząć od "tryhardowania" oraz pomóc kolegom.

Bardzo szybko udawało mi się osiągać dane dywizje i robiłem to bezproblemowo właśnie wtedy postanowiłem żeby zacząć boost'ować komercyjnie na własną rękę w tym czasie poznałem wiele fajnych osób(właśnie wtedy zacząłem być aktywny na tym forum), lecz przez grę na nieco niższym poziomie i zmianą serwera oraz bardzo "luzackim" podejściem do gry mój "skill" bardzo opadł i do teraz popełniam bardzo głupie błędy, które wcześniej nie miały miejsca.

Projekt: Ho 'Lee' S**t

Ho 'Lee' S**t jest to mój mini projekt dzięki któremu będę mógł robić 2 rzeczy, które lubię a dokładnie grać "Krulem Lasu" oraz nagrywać i montować filmiki, dlaczego akurat ślepy mnich? jest to moja ulubiona postać, to właśnie dzięki bardzo dobrej grze tym champion'em w s3 udało mi się uzyskać cel który wtedy sobie wyznaczyłem, a mianowicie polepszenie gry tą postacią oraz uzyskanie Pretendenta(challenger), moim celem jest polepszenie umiejętności montowania oraz obrabiania filmików oraz powrócenie do starego(a nawet lepszego) skill'a na tej postaci z tego powodu chciałbym abyście ocenili mój 1 filmik, który jest zapowiedzią do montażu z postaci lee sin na pewno będę chciał nagrywać i montować z innych postaci, ale to pózniej.

Chciałbym, abyście podeszli z dystansem do akcji zaprezentowanych w poniższym filmiku, ponieważ kluczem jest tutaj, czy podoba wam się filmik montaż efekty itd muzyka zagrania są z wczorajszej jednej gry, więc wiele nie mogłem pokazać.

Jeśli możecie oceńcie filmik na podstawie waszych doświadczeń i tego co już widzieliście na yt z innych montaży chciałbym napomnieć iż jest to najlepszy montaż, który zrobiłem po ponad roku czasu i poświęciłem na to ponad 7h, więc jeśli możecie oceńcie od 0-10 filmik powiedzcie co wam się podoba, a co nie jestem otwarty na wszelaką krytykę lub pozytywne komentarze fajnie by jeszcze było gdybyście mi podsuneli jakieś pomysły co do filmików i przyszłych montaży, prosiłbym abyście napisali coś więcej niż "fajne", każdy post który nie będzie chociaż zawierał cząstki opini o którą prosiłem, będzie traktowany jako off-topic.

Jeśli przeczytałeś to wszystko, to wielkie propsy i sorrki za stratę waszego życia ;D napisz co myślisz o materiale, a ja w podziękowaniu zostawię tobie prawilnego like'a :)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eaa5Ds76rFE

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Całkiem niezłe, moim zdaniem fajnie zmontowane,ale brakuje czynnika ludzkiego typu twojej reakcji, teamu czy enemy. Ale to jest tylko moje zdanie

jifdyv.jpg

Opublikowano

Nic specjalnego, normalne kille. Jak chcesz zobaczyć jak się gra Lee Sinem to odpal gripexa, czy jak on się tam zwie. 

Opublikowano

Moim zdaniem jest okej, tylko wydaje mi sie, czy ta rozdzielczosc jest jakas z*****a ;-;?

Nic specjalnego, normalne kille. Jak chcesz zobaczyć jak się gra Lee Sinem to odpal gripexa, czy jak on się tam zwie. 

Chciałbym, abyście podeszli z dystansem do akcji zaprezentowanych w poniższym filmiku, ponieważ kluczem jest tutaj, czy podoba wam się filmik montaż efekty itd muzyka zagrania są z wczorajszej jednej gry, więc wiele nie mogłem pokazać.

Opublikowano

Widzę, że Pan nie przeczytał tego o co prosiłem, ale już trudno :)

@Xaariel Jest przybliżone z powodu bug'a na baronreplay'u rozdziałka jest ok, lecz nie mogłem się pozbyć w lewym dolnym rogu "menu" :), więc postanowiłem że zrobię mini przybliżenie, dzięki że ty chociaż umiesz przeczytać ze zrozumieniem, bo jak widać użytkownik wyżej nie zrobił nawet minimum o co prosiłem.

@Modryyy gra była bardzo spokojna jeśli chodzi o chat, myślę że jeśli będę już grał na moim koncie na tureckim serwerze na którym wyznaczyłem sobie cel wbicia chall'a  i będę posiadał tam jakiekolwiek gry z jakimiś godnymi akcjami, po myślę nad tym :) dzięki za chociażby taką skromną "opinie" póki co to jest skromna zapowiedz.

@Disrespectful znam wszystkich najbardziej popularnych lee sin'ów, więc nie potrzebuję takich komentarzy sam miałem okazję grać z nie którymi w soloq jeśli chodzi o graczy lee sin'a, montaże widziałem na prawdę już prawie wszystko... co do gripex'a widziałem lepszych jest dobrym mnichem, ale nie jakimś "amazing" nie wiem dlaczego wszyscy się tak nim jarają :), ale tak czy owak gościu robi na mnie pozytywne wrażenie + wiem jak się nim gra... za dużo spędzonego czasu grając nim jak i oglądając montaże i rozgrywki tej postaci.

leesinacolythe.png

Opublikowano

Jak mogłeś grać z z najlepszymi lee sinami w soloq skoro masz platynę 1?? Ah, no tak.. przecież miałeś challengera na euw w s3 xp

7lTk4DJ.png

kmyxyZb.png

HbCNfib.png

Lol, nvm. 

Opublikowano

Jak mogłeś grać z z najlepszymi lee sinami w soloq skoro masz platynę 1??

7lTk4DJ.png

kmyxyZb.png

HbCNfib.png

Lol, nvm. 

Eh Ziomeczku 1 konto nie jest moje skacze po kontach jak szalony @overrr - twoje konto jest popularne xD + zostałem legendarnym silverem :D

Nie posiadam własnego konta aktualnie, p1 to tylko konto na którym wbiłem tą dywizje od placementów stwierdziłem że skoro jest opcja z "nagrodami" to również zweryfikuje konto z mpc+ nie odświeżałem tego acc długo, posiadam tylko konto na TR pod nick'iem DrakeShizzle, które lvl'uje na s6(bo do końca s5 chcę sobie porobić filmiki z lol'a) + gdybyś przeczytał troszku wiedziałbyś iż miałem okazję grać tylko w s3 z jednymi z "lepszych" graczy serwera, to tyle nie mam zamiaru ci się tłumaczyć bo nie mam z czego, to takie mini  uświadomienie twojej osoby do mojej sytuacji, jak chcesz porozmawiać czy pogadać zapraszam pw, to nie miejsce na pogawędki :)+ dla świętego spokoju jak chcesz mogę to aktualne konto wbić wyżej, jeśli tak bardzo drażni cię ta "plakietka" z p1, ale nvm ;x

leesinacolythe.png

Opublikowano

Eh Ziomeczku 1 konto nie jest moje skacze po kontach jak szalony @overrr - twoje konto jest popularne xD + zostałem legendarnym silverem :D

Nie posiadam własnego konta aktualnie, p1 to tylko konto na którym wbiłem tą dywizje od placementów stwierdziłem że skoro jest opcja z "nagrodami" to również zweryfikuje konto z mpc+ nie odświeżałem tego acc długo, posiadam tylko konto na TR pod nick'iem DrakeShizzle, które lvl'uje na s6(bo do końca s5 chcę sobie porobić filmiki z lol'a) + gdybyś przeczytał troszku wiedziałbyś iż miałem okazję grać tylko w s3 z jednymi z "lepszych" graczy serwera, to tyle nie mam zamiaru ci się tłumaczyć bo nie mam z czego, to takie mini  uświadomienie twojej osoby do mojej sytuacji, jak chcesz porozmawiać czy pogadać zapraszam pw, to nie miejsce na pogawędki :)+ dla świętego spokoju jak chcesz mogę to aktualne konto wbić wyżej, jeśli tak bardzo drażni cię ta "plakietka" z p1, ale nvm ;x

Czytałem twoją wypowiedź, nic mnie nie "drażni", po prostu twoje mechaniki nie wyglądają na ex-challengera z s3(s3-50 miejsc w challu-albo jesteś bogiem tej gry albo wypadasz po 7 dniach do d1 i to jeszcze na euw) Mimo wszystko, to tylko moja opinia, więc nie musisz się nią kierować. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów!

Opublikowano

Wydaje mi się, że troszeczkę pospieszyłeś się z tym pierwszym montażem. Chodzi mi o to, że nie w każdej grze przytrafi Ci się akcja, którą warto dodać do tego typu filmiku. Mam zasubskrybowanych kilka osób, które tworzą podobne kompilacje z lee sinem i filmy tego typu przeważnie wychodzą +/- co miesiąc. Za ten czas przeważnie nazbiera im się garść dobrych akcji do sklejenia video. Jeżeli się nie mylę to Ty stworzyłeś montaż na podstawie jednej gry, przez co outcome jest jaki jest.

giphy.gif

Opublikowano

Wydaje mi się, że troszeczkę pospieszyłeś się z tym pierwszym montażem. Chodzi mi o to, że nie w każdej grze przytrafi Ci się akcja, którą warto dodać do tego typu filmiku. Mam zasubskrybowanych kilka osób, które tworzą podobne kompilacje z lee sinem i filmy tego typu przeważnie wychodzą +/- co miesiąc. Za ten czas przeważnie nazbiera im się garść dobrych akcji do sklejenia video. Jeżeli się nie mylę to Ty stworzyłeś montaż na podstawie jednej gry, przez co outcome jest jaki jest.

To jest tylko zapowiedz do montażu, wiem jak jest z montażami ogólnie nie którzy wydają co nawet pół roku, jeśli pozwolisz chciałbym ci pokazać montaż, który zajął temu użytkownikowi dobry rok czasu

leesinacolythe.png

Budowniczy
Opublikowano

Nie widzisz mi się jako challenger w szczególności że kosisz wszystkie kille a spokojnie mogłeś oddać je swoim teametom nie lubie jak ktoś kłamie nawet w internecie ale przypatrując się w montaż jest słaby efekty te same w kółko muzyka średnia ja rozumiem że muzyka to kwestia gustu ale prawda jest taka że klipy składa się pod muzyke musi zajsc tak zwany sync u Ciebie tego brak możliwe że jesteś osobą początkującą i się dopiero uczysz ale na aplaus to ty nie licz ;) słabe akcje słaby montaż.

Opublikowano

Podaj swój nick z s3,na którym miałeś challengera xD chętnie to zweryfikuje

Mechanika ogólnie słaba,powolne wardjumpy,nie potrafisz wykonać na pełnej prędkości instectu,pchasz się po kille,jesteś a'ka challengerem a feedujesz w silverze? a no tak,pewnie ktoś inny wtedy grał :/

jedziesz na sharpie i masz z ledwością platyne 1,śmieszne

W s3 było 50 miejsc w challu,dlaczego Cię nie ma w żadnej drużynie z LCSów? Dlaczego challanger jest w silverze? Dlaczego chellenger feeduje w silverze?

A pierdolenie ze spadł ci skill poprzez niegranie jest smieszne,to tak samo jak z jazdą na rowerze,osiągniesz w czymś perfekcje tj. challa-umiesz to na całe życie.

+ te twoje gimbusiarskie pisanie i pedalskie kolorki,typowy kiddo hakier z gimby

Opublikowano

przewinąłem i wyłączyłem, ja p******e, jak to jest dobre to ja jestem najlepszym graczem świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...