Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno X1 dla kilku gier=)

SharK1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! codziennie na granie poświęcam 2godzinki, póki co jestem w posiadaniu Playstation 4 "najmocniejszej konsoli" z kamerką i paru innych gierek które są dostępne na każdą platformę..  Po dłuższym ograniu kilku ciekawych tytułów, znudziło mi się stukanie w pada, więc wchodzę na stronkę aby zobaczyć jakie gry są z wykorzystywaniem ruchu.. a tam tylko ex Tearaway Unfolded i nie zapowiada się aby więcej gier wyszło... No więc wchodzę na stronkę X1 przykuły moją uwagę gry takie jak Fighter Within czy Kinect Sports Rivals. Moje pytanie brzmi, czy warto sprzedać dotychczasowy sprzęt i Kupić X1 z Kinectem, z dużym naciskiem na Kinecta? Z góry pozdrawiam =)

28hmkhf.png

Opublikowano

Cóż... A czy ograłeś już wszystkie interesujące cię exclusive'y na PS4? Jeśli nie, to radziłbym najpierw to zrobić.

A co do samej wymiany, to chyba tak... Poza ex'ami są to praktycznie zamienne sprzęty.

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...