Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie w Lola

Inubi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , mianowicie w sezonie 4 miałem d1 i przestałem na jakiś czas grać , teraz wróciłem i mam platynę. Da się z tego gówna jakoś wyjść bez scryptów i innych gówien? Bo co 2 grę gram na xeratha/syndrę na bolu...

Dodatkiem do miłej gry jest team , który nafeeduje po 0/5 i flamują mimo ,że wygrałem lane i roamowałem...

lvsqFd.png

Opublikowano

3/11

4/6

0/16

2/7

Statystyki mojego wspaniałego timu ;x

Uważam że jak grasz przeciwko skryptom to są 2 wyjścia:

- zgłaszaj ( może dostanie banana xD )

- sam graj na skryptach ;x...

no albo błagaj los aby nie dał ci haxów ;x...

ale uważam że jak ktoś oszukuje w grze innych... to ten "inny" pełnoprawnie

może oszukiwać oszusta... gorzej z osobami które grają uczciwe ;x...

Opublikowano

Co do feederów to drużyna przeciwna ma taką samą szansę na dostanie ich do swojej drużyny, więc jeżeli będziesz przyzwoicie grał to na pewno wyjdziesz wyżej.

Fajnie się gra po wyjściu patcha, wtedy nie spotkasz żadnego skryptera.

Podczas boostowania kolegi z silvera trafiłem na adc twisted fate'a, który potrafił jednocześnie idealnie kite'ować na 2,5 attack speedzie i nie pomylił się ani razu przy wybieraniu karty. Na szczęście był na tyle głupi, że podczas trzymania spacji dostawał padaki i najeżdżał myszką blisko przeciwników, za blisko. Jak podlazł do nasusa z kaflem stacków to wiadomo ...

giphy.gif

Opublikowano

3/11

4/6

0/16

2/7

Statystyki mojego wspaniałego timu ;x

Uważam że jak grasz przeciwko skryptom to są 2 wyjścia:

- zgłaszaj ( może dostanie banana xD )

- sam graj na skryptach ;x...

no albo błagaj los aby nie dał ci haxów ;x...

ale uważam że jak ktoś oszukuje w grze innych... to ten "inny" pełnoprawnie

może oszukiwać oszusta... gorzej z osobami które grają uczciwe ;x...

Grać na skryptach xD Skisłem Tobiś :D 

Co do zgłaszania to wystarczy demko i wysłać ticket a chłop kwiczy i po koncie lecz większość tylko gada a tego nie robią dlatego tyle Skryperów a raczej ich większość jest w DV max bo dalej nie potrafią wyjść lub prawdopodobieństwo dostania bana na DI+ jest wyższe niż to, że dziś zaruchasz czy też umyjesz dupę 

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Aż mną zatrzęsło. Jak wbiję platyne to czekają na mnie haxy . 15 miesięcy temu pamiętam takie granie: "zimnym wieczorkiem, wejdę na komputer i odpalę lola. Pogram sobie jakąś fajną postacią i myślę że będzie super. Jak wygram to będę się cieszyć a jak przegram to pogratuluje przeciwnikom." Teraz to wygląda tak: "nerwowo włączam komputer, odpalam lola, klikam kolejkę rankingową. Podczas wyszukiwania modlę się o dobry team. Stało się. Gra znaleziona- akceptuj. ~chat~ <mid or feed> <go feed> <ok i go feed> <so i go troll and feed><i f**k your mother> <suck my dick> i gra się kończy przeważnie w 20 minucie. Teraz wygrywasz albo mając zespół który chce wygrać grę albo fragujesz jakims asasinem i konczysz grę lub po prostu przegrywasz. Witaj w dzisiejszym lolu.

Opublikowano

Varios czemu takie nastawienie do gry ? ;x...

grałem z jednym haxem niedawno ( uzytkownicy MPC powiedzieli tam jakąś nazwe haxa ktorego uzywal ( co za znajomosc w temacie ) )

i skoro ja taki biedny ślver raziłem sobie z bol-em ;x to ty tez powinienes... albo tak jak powiedzialem...

sam wlacz skrypty jesli widzisz ze ktos uzywa skryptow xD

chcialbym napisac wiecej ale wlasnie zaczynam kolejna gra z znajomymi i nie moge byc afk ;x

z randomami bym mogl xD

Opublikowano

W dzisiejszym lolu jest więcej kurwiania niż przyjemności z gry. Nie wiem, czy ostatnio miałem jakąś kumulację idiotów, czy faktycznie jakiś dzień trolla, ale odechciało mi się na kilka dni rankedów. 4 drafty pod rząd miałem trolla typu 2 adc, 2 mid a ja sam na bocie i mimo to przejebali linię, czy na przykład 2 junglerów, a 4 grę opuściłem w lobby, bo już mi ręce opadły po prostu. Co jeszcze śmieszne na tym się nie zakończyło, bo po tym jak miałem już dość rankedów tego dnia myślałem, że chociaż na normalach się człowiek zrelaksuje a tu taki c**j. Pierwszy normal 5 adc (serio), w drugim znowu jebani trolle a 3 włączyłem i też zaraz opuściłem. Wyłączyłem w pizdu tą grę i na tym się zakończyła męka

Opublikowano

W dzisiejszym lolu jest więcej kurwiania niż przyjemności z gry. Nie wiem, czy ostatnio miałem jakąś kumulację idiotów, czy faktycznie jakiś dzień trolla, ale odechciało mi się na kilka dni rankedów. 4 drafty pod rząd miałem trolla typu 2 adc, 2 mid a ja sam na bocie i mimo to przejebali linię, czy na przykład 2 junglerów, a 4 grę opuściłem w lobby, bo już mi ręce opadły po prostu. Co jeszcze śmieszne na tym się nie zakończyło, bo po tym jak miałem już dość rankedów tego dnia myślałem, że chociaż na normalach się człowiek zrelaksuje a tu taki c**j. Pierwszy normal 5 adc (serio), w drugim znowu jebani trolle a 3 włączyłem i też zaraz opuściłem. Wyłączyłem w pizdu tą grę i na tym się zakończyła męka

Troll team zawsze wygrywa xD.

A tak serio ja też ostatnio ciągle trafiam na gówno szczególnie na ludzi z Polski, przykładowo wczoraj trafiłem na Tahm Kencha(supp) i Zyre(mid), no jak zwykle feedneli bot / mid lane moze nie jakos bardzo dali im free farme i po 3/4 kille, ja jako dobry sojusznik Demacii Garen świetnie radziłem sobie na topie, bądz co bądz Riven sama się counterpickowała. TF'y 4v4 na dragonie im nie wychodziły, ale pomimo tego ciągle je powtarzali ja w tym czasie zdążyłem przepchać całego topa łącznie z inhibitorem ( riven ciągle gineła, na lajcie ją dive'owałem) Sytuacja naszego teamu strasznie się pogorszyła, więc stwierdziłem, że czas pomóc w efekcie ugrałem gre z samą vayne do momentu gdy stał w enemy 1 turret od nexus'a następnie Sona( Enemy Support) zabiła zyre z mida na combo, a Tahm robił sobie farme w naszej jungli i ciągle mnie pingował do back'a w pewnym momencie biło mnie 5 enemy u nich na inhi po nieudanym tf'ie 4v5 - Tahm farmer zaczal mnie pingować, więc napisałem, że nie zamierzałem wcale uciekać tylko pójść pod nexusa oczywiscie to była ironia i wtedy się zyra oraz Tahm pokapowali, że jestem z Polski i zaczął się flame ( probably DUO). Zyra miała pretensje, że doscisnełem Riven i została zabita po raz kolejny przez Sone ,brzmiało to mniej wiecej tak "Garen idioto czemu focusujesz tanka?" Potem się zaczeła rozkręcać, tyle że riven, którą nazwała tankiem byłą full AD i ściągała vayne/zyre/lee sina na 2 Q + ULT(0/6 na linii 46 minuta 4/8). I tak oto przegraliśmy bo tahm wpierdzielił się sam w 5, zyre znów zabiła sona używająć Q i Ulta. Vayne, która dobrze zagrała też była polakiem, ale tutaj akurat 1 na 3 Polskich graczy okazał się spoko + Lee niby średnio coś robił, ale zagrał napewno lepiej niż nasz mid laner / supp. Po 2 ACE o który nasz "premade" mid/supp mnie oskrżał jako, że broniłem team przed riven/sivir i tf'em (zabiłem Riven i Sivir)  zostaliśmy spushowani do nexusa a potem już poszła kontrola jungli i reszty 50 minuta mid laner zyrą ma 180 farmy brakowało mu "100 g do itemu". I nas skończyli pozderki. 

Opublikowano

Widzę że temat zamienia się powoli w "opowiadanie o mojej najgorszej grze ostatnio"

to może i ja coś opowiem :D !...

Opowiadanie Tobiego: 

Grałem se wczoraj zajebistą grę z Węglem i Ziemniaczkiem... ahh cóż to był za gejm... grałem na Topie Rivenką przeciwko Jorikowi...

facet początkowo mocno mnie cisł no ale wiadomo jak to bywa z Jorikiem na topie przy 1 lvl-u ale nie miałem się co martwić węgiel grał Jungle...

przyszedł do mnie bohatersko i razem zebraliśmy killa ;D a potem to już leciało z górki xD Yorick do 20 minuty skończył ze statami 0/9 :)

Miło wspominam lux... gdyby nie ona zakończyłbym gre z statystykami 24/0... a tak to przez nią miałem 19/6 w sumie co ja pierdziele

sam sobie byłem winny bo atakowaliśmy ją razem z brandem pod jej tałerem... ona szybkie Q ja nie mogłem zapodać mojego E no i mnie

zabiła, najdziwniejsze jest to że złapałem się na ten sam numer aż 3 razy... znaczy... miałem nadzieję że się w końcu uda jednak los chciał...

że się coś spierdoliło i nie dałem rady ;x

oczywiście trzeba uhonorować lux z powodu że była inteligentniejsza niż ja i brand razem wzięci... 

wciąż nie mogę zrozumieć czemu akurat w tym momencie musiała trafiać z tego Q... bo normalnie na lejnie wszystko misowała

czy to ulty czy to E czy to Q nawet W czasami nie trafiala w sojuszników i umierali a tutaj pod tałerkiem taki silny...

a potem zagrałem kolejną gre... i totalnie przejebana gra ;x... tym razem grałem na supporcie...

potem mnie jeszcze misiak zaprosił do rankeda... i lepiej nie wspominać co się tam działo xD a byłoby o czym opowiadac :D

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/1250531622/201181382

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/pl/#match-details/EUN1/1250601355/201181382

no... to taka tam niewielka historia... nie czytajcie jej bo jest beznadziejna ;-; !...

//Edit:

nie chcę pisać kolejnego posta więc zedytuję tego...

zgadzam się z panem niżej ;D !... jak ja miałem haxa to trafia mi się on raz na 40/70 gier ;x...

a trolle są co kilka gier ale przeważnie tylko w lobby trollują xD

np. pojawia się taki co mówi "Troll or Feed" wybiera sorake mowi ze idzie full ad

zmienia czary przywoływacza na np. Teleport i podpalenie a potem w ostatniej chwili zmienia ;x

niewinny troll xD

Opublikowano

Ogolnie to nie wiem gdzie wy gracie, bo ja w p1 nie widze cheaterow, moze czasami sie zdarzy ale rzadko.

''mid or feed'' tego tez nie widuje, trolle sie czasem zdarzaja, a to ze komus gra nie poszla i ma 0/5 staty to chyba jest norma i tego nic nie zmieni.

Opublikowano

Widzę że temat zamienia się powoli w "opowiadanie o mojej najgorszej grze ostatnio"

Pisałem nie tyle o najgorszej grze tylko o tym, że jak dywizje wyższe niż silver to nie znaczy, że są wolne od tych jebaków leśnych. W plat 2 siedziałem dobre 2 tygodnie, bo dobierało mi oszołomów z diaxa 5, którym w ogóle jakby nie zależało na wygrywaniu a wkurwieniu i spieprzeniu komuś gry. Już na crackowanym koncie, które jest w silverze spotkałem bardziej ogarniętych gości, ale co się dziwić jak konta na allegro kupują i wiedzą tylko jak się zalogować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...