-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
papi20054
papi20054
Witam otóż jest to mój pierwszy post i przepraszam jeżeli pisze w złym dziale bądź w jakiś sposób źle go napisałem. Mam problem od jakiś dwóch dni mianowicie ,,wgryzł'' mi się program w system DNSUnlocker usunąłem go z listy zainstalowanych programów użyłem programu ADWCleaner usunęło wszystko co powinno być z nim związane wyczyściłem rejestry i przez jeden dzień miałem spokój. Ale to było chwilowe szczęście gdyż na drugi dzień zaczęły mi się znowu pojawiać reklamy szukałem wszelkich sposobów jak pozbyć się tych natrętnych reklam ale no cóż nic to nie podziałało albo nie potrafiłem tego jakoś rozwiązać. Zrobiłem dzisiaj logi z FRST później odpaliłem znowu ADWCleaner ale w nim nic mi nie pokazało zarówno w plikach jak i w rejestrach itp. Na logach niezbyt się znam jeżeli mógłby mi ktoś wyjaśnić tak mniej więcej jak dla zwykłego człowieka co zrobić aby naprawić ten problem. Załączam screen denerwującej reklamy jak i logi FRST i Addition oraz ich skany. Dodam jeszcze tylko iż ta reklama pojawia sie we wszystkich programach nawet w Steam'ie.
Prosił bym o szybką pomoc z góry dziękuję i przepraszam za kłopot.
Pozdrawiam
SKAN: Addition
https://www.virustotal.com/pl/file/1a116f4af8fc91597d79e11cbda023bb28f8dd820291bf277d50053fcd00e087/analysis/1443009705/
SKAN: FRST
https://www.virustotal.com/pl/file/1318a80bbef11ba550203cd40e241ef27bf40dddc5211b6980a7d4e26314f051/analysis/1443010246/
Screen:
Addition.txt
FRST.txt
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.