Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śnieżna mapa pod Dungeon/Rajd 3x3

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mapa jest mojego autorstwa, jedna z pierwszych, które wykonałem. Wymiar mapy 3x3. Idealnie nadaje się pod wszelkiego rodzaju dungeon w otwartym terenie bądź Rajd. Zapraszam do oceny.

Potrzebujesz autorskich map na swój serwer? Napisz na PW ;)

https://mega.nz/#!LRw2HbxQ!SGZepfJ6KknMYB73B7thPtq1vPYNRNuI50ai7vRYcwQ​

https://www.virustotal.com/pl/file/4dd550718b3d24f54a1f5f96fa24b1736a1071a48640c7c23f297d9df6c38ce8/analysis/1443009648/

Prezentacja Mapy:

Opublikowano

Co tu się odjebało?

Azprime coś udostępnia? No świat się wali. xD

Mapka jak mapka, zbyt okrągła i zbyt mało realistyczna jak dla mnie. :D

Pisalem wyżej, ze jest to jedna z pierwszych map mojego autorstwa, także nie oczekuj cudow xp

Opublikowano

Pisalem wyżej, ze jest to jedna z pierwszych map mojego autorstwa, także nie oczekuj cudow xp

Będę, właśnie o to chodzi w tworzeniu czegoś dobrego. Trzeba oczekiwać cudów a następnie te cuda robić. ^^

0LsM05U.png

Opublikowano

Dlaczego udostępniasz coś, co wcześniej sprzedawałeś na devie po około (~50+/- euro)?

Bo już nikt nie kupuje, lol.  :makka:

­

Opublikowano

Mapa jest bardzo świetna, naprawdę polecam, mimo, że to Twoja pierwsza praca i są niedociągnięcia, ale trening czyni mistrza.

Jaki jest kod deszyfrujący?

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Dlaczego udostępniasz coś, co wcześniej sprzedawałeś na devie po około (~50+/- euro)?

Na devie mam pokazane pare z przykładowych map. Ta wersja akurat ani razu się nie sprzedała, większość z kupujących życzy sobie realizacje wg. ich pomysłow, także nie widze nic złego w jej udostępnieniu. ;)

Opublikowano

Reszte też udostępnisz co na santerii była ? :P ps. można zabrać wszystko z clienta ? wkoncu kiedyś sf były dostępne :D

Część już udostępniłem, reszte wrzuce z czasem. O takie rzeczy pytaj krzywego ;p

Opublikowano

Co tu się odjebało?

Azprime coś udostępnia? No świat się wali. xD

Mapka jak mapka, zbyt okrągła i zbyt mało realistyczna jak dla mnie. :D

mało realistyczna? haha..!! weź sprawdź jaka jest grafika za oknem

@topic

mapka bardzo spoko ++

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...