Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends/CloudFlare - Klient jak i strona nie działa

_Hubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam pewien problem z LoL, a dokładniej nie działa mi logowanie jak i każda oficjalna strona LoL'a, nie ważne jakie EU, NA itp, po prostu nic nie działa, żadna strona się nie wczytuje, tak jak i logowanie.

Co do klienta, to po jego włączeniu mam cały czarny ekran gdzie powinny być wyświetlane nowinki, jak i na dole dostępne postacie z rotacji. W prawym górnym rogu jest napisane On Line i mogę przejść dalej, poprzez przycisk "Uruchom". Dalej przy logowaniu nie można się zalogować, gdzie wyświetla się komunikat że "Błąd" ...

Co najważniejsze, problem ten występuje na 3 różnych laptopach i 2 komputerach od wczoraj do dnia dzisiejszego.

Lista rzeczy które zrobiłem i nie poskutkowało niczym:

-Napraw, w kliencie gry

-Restart do fabrycznych ustawień routera

-Odblokowanie portów w routerze strony LoL, jak i samej gry.

Wyczytałem w internecie że to wina jakiegoś CloudFlare i o dziwo żadna strona na tym hostingu mi nie działa na wszystkich komputerach/laptopach i prawdopodobnie o ile dobrze zrozumiałem "to coś" blokuje mój adres IP, przez co nie mogę wejść na stronę LoL, jak i zalogować się w kliencie gry.

Napisałem do supportu, ale wyniki marne..

Jeżeli ktoś wie o co chodzi z tym CloudFlare, bądź wie gdzie leży indziej problem, z góry będę wdzięczny za pomoc!

Opublikowano

Zablokowane, nie zablokowane, przez cały wczorajszy dzień LoL mi nie działał, a o 23 grałem trzy rundy, po czym poszedłem spać. Budzę się rano, a tu znów ten sam problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...