Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Towar na allegro nie zakupiony ale

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna sie ktos na allegro? Niedawno dostałem uprawnienia by robic przelewy internetowe lecz gdy robie płatność po podaniu prawidłowych danych i logując się prawidłowymi passami wyskakuje mi takie coś :post-873208-0-80315600-1442950368_thumb.png

Jak mam dokonać płatnośći jak do cholery jest taki błąd, próbowałem na dwóch kontach allegro, nie udało się, lecz tylko jkurwa w aukcji pisze ze zakupiłem towar -,-

konto mam z ipko

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Spytaj się sprzedającego o nr konta bankowego, to mu wyślesz przez stronkę banku ręcznie.

Opublikowano

@Valze

Ponosze jakas kare/odpowiedzialność za to że nie mogę dokonać zakupu a sprzedajacy traci produkt na ofercie i chyba płaci prowizje a ja nie trace na tym grosza?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@Valze

Ponosze jakas kare/odpowiedzialność za to że nie mogę dokonać zakupu a sprzedajacy traci produkt na ofercie i chyba płaci prowizje a ja nie trace na tym grosza?

może wystąpić o zwrot prowizji, znaczy allegro zwraca mu tą prowizję i potem zwraca się do Ciebie po wyrównanie 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...