Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brutalne Oblicze Świata Wobec Zwierząt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem wstrząśniety!!!!

jezeli macie mocne nerwy to obejrzyjcie to co ludzie potrafią robic ze zwierzętami!

to są oprawcy .... za takie coś powinni wsadzać do więzienia..

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php

podpiszcie się pod petycją jak obejrzycie ten filmik...

przepraszam , że piszę tutaj , ale wiele for ma sporo użytkowników którzy chętnie zobaczą to i podpiszą się pod petycją, to tak niewiele a może pomóc...

Opublikowano

Nie wiem czemu interesujesz sie jakimis chinskimi psami z ulic. Mnie to specjalnie nie rusza mimo ze jestem wrazliwy :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Done, mam nadzieję że coś zdziałają w minimalnym stopniu chociaż. Oglądałem listę to sporo Polek się tam wpisało i to jako jedne z pierwszych ;)

2006-2010

Opublikowano

Chińczyki mają najebane tak samo jak wymyślili zupę z ludzkich płodów...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Admin Cienia
Opublikowano

Bestialskie traktowanie.. powinni ich potraktować tak samo jak oni te zwierzęta.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Mimo iż mnie to nie ruszyło (z początku) potem jak zobaczyłem tego biednego obranego(?) czy obedrzonego(?) ze skóry psiaka to aż przykro więc Done

11.jpg

Opublikowano

Ja nawet nie bede ogladac, bo nie moge sobie wytlumaczyc jak ludzie moga krzywdzic bezbronne zwierzeta... Dla mnie to jest chory swiat.

@Edit

Postanowilem obejzec i... Co to kurva ma byc?! Jak mozna wsadzac te zwierzeta do klatek i takie rzeczy z nimi robic?! >.<' (Wylaczylem po paru sekundach)

Jak podpisac sie pod ta petycja? ;x

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Dla nas to jest tabu. My traktujemy psy jak najlepszych przyjacieli bo dla nas to jest zwierze domowe.

U nich taki piesek jest na porzadku dziennym tak samo jak dla nas mieso drobiowe czy wieprzowe lecz to nie zmienia faktu ze nie powinni tak brutalnie postepowac ze zwierzakami.

Powinni ich zamknac w tych ciasnych klatkach wtedy moze by zrozumieli jak te zwierzaki cierpia.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007