Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z offline na botach...

MrWinex66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od wczoraj mam następujący problem: po wejściu na jakiś serwer lokalny na botach zamiast w normalnym miejscu, pojawiam się na środku mapy (przykładowo: na de_mirage pojawiam się od razu przy boxach na midzie), i latam jakbym miał włączoną komendę "noclip"... Komendy w stylu "kill" itp. nie działają, gdy czekam do końca rundy, nie wyświetla się MVP, a potem, pomimo czasu 0:00 runda nadal się nie resetuje... Sprawdzenie spójności plików lokalnych gry pokazuje, że są 3 błędne pliki. Potem, gdy włączam grę, nie aktualizuje się ona, ponieważ "nie znaleziono pliku na dysku". Dodam, że ok. godzinę wcześniej (przy włączeniu komputera) wyskoczył komunikat antyvirusa mówiący, że niektóre pliki Counter-Strike: Global Offensive są zagrożone...

W plikach generalnie nic nie grzebałem, jedyne co, to ok. 2 miesiące temu robiłem autoexeci, i ręcznie celownik, oraz wczoraj (będąc zalogowanym na koncie kolegi) wpisałem komendy na ping: "rate", "cl_updaterate", "cl_cmdrate", o wartościach pozmienianych, których niestety nie pamiętam. Poza "awarią" jednego pliku (który usunęło sprawdzanie spójności plików) ok. 10 - 14 dni temu, nic wcześniej się nie działo.

Czy komuś się już to zdarzyło? Proszę o pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...