Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Fajny trik

kivoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. mam pewien głupi problem.. grałem sb 10 minut w fife UT ( oczywiście przegrałem ) w 90 minucie zacząłem się wygłupiać, kręcić gałką od trików ( gram na ps3 ) i klikać r1,r2,l1,l2. I wyszedł trik.. który jest (przepraszam) z*******y !!

Potrzeba do niego chyba 4 gw sztuczek.

(☆☆☆☆) Mówie chyba bo nie jestem pewny. Ale wydaje mi się że zrobiłem go Modrić'em z Realu. Trik ma podobne zastosowanie jak Rainbow czyli przeżucenie piłki nad przeciwnikiem ale różni się tym że jak robi się raindbowa to zawodnik podbija z tyłu piłke i piętką przezuca pilke nad zawodnikiem.. a tamten trik poprostu lobną drugiego przeciwnika.. tak jakby cofną sb piłke (tak jak do kapkowania) i poprostu przezucil ją nad przeciwnikiem.. jeśli ktoś wie jak coś takiego uzyskac bardzo prosiłbym o wytlumaczenie (to nie byl taki zwykly lob czyli l1 +trójkąt lub l1 + kwadrat lub l1 + koło.., rózni sie tym ze te wymienione loby są na "daleko" a ten jest na "krotko" czyli piłka spada odrazu za przeciwnika.)

Tutaj krótkie i proste zobrazowanie tego wszystkiego..

( zielony-piłka,czerwony-zawodnicy,różowy-"kolejność",niebieski-tor lotu piłki..)

mtp-1158218118.jpg

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...