Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie Lola

kanohren21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio formatowałem sobie komputer.. po formacie i wgraniu wszystkich sterowników chciałem sobie pobrać LOLA ale.. szybkosc pobierania ( w launechrze ) wynosi jakies 150Kb/s .. A np w torrentach albo pobieranie z internetu mam szybkość 800 Kb/s Moje pytanie brzmi czy ma ktoś jakiś link z pełna wersją lola ? wiecie na przykład zapisaną w pliku rar ?? Co mam robic ? jakby ktoś miał to prosze o zlinkowanie :D 

DAJLE LIKE ZA POMOC !  :D 

DAJE LIKE ZA POMOC ! A TY ?

Opublikowano

­Wątpię, żeby ktoś potrzebował inny mirror do LOL'a bo z ich launchera pobiera się szybko, po prostu może twój internet się coś spierniczył. Jak Ci się nie chce czekać aż się pobierze to zostaw komputer na noc to pewnie Ci się przez ten czas pobierze. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

­Wątpię, żeby ktoś potrzebował inny mirror do LOL'a bo z ich launchera pobiera się szybko, po prostu może twój internet się coś spierniczył. Jak Ci się nie chce czekać aż się pobierze to zostaw komputer na noc to pewnie Ci się przez ten czas pobierze. ;)

Zrobiłem tak ostatniej nocy.. ale zabrakło prądu dosłownie na sekunde.. no i nie musze chyba mowic co dalej ^^ :/ 

Opublikowano

Może po prostu twój internet ogranicza launcher lola z pobieraniem, czyli masz tak zwaną blokadę internetu, zobacz w opcjach launchera czy masz włączoną opcję peer to peer.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

To nie jest problem twojego internetu poprostu launcher nie dziala zbyt dobrze i czasami zdarza sie ze download bardzo spada ;)

Mysle ze wie o tym kazdy gacz LOL'a ktory pobieral ta gre badz aktualizacje przez launcher ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Może po prostu twój internet ogranicza launcher lola z pobieraniem, czyli masz tak zwaną blokadę internetu, zobacz w opcjach launchera czy masz włączoną opcję peer to peer.

Mam włączoną tą opcje ;) to dobrze czy źle ? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...