Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DC W LOLU

kacperant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od pewnego czasu podczas gry w lola mam normalnie 60 pingu ale po chwili nie moge sie ruszać kupowac itemków puszczać skili a wszystko widze jak inni chodza itp po paru sekundach mam DC gdy zresetuje gre jest to samo 

Opublikowano

Też tak mam, freeze gry, próbowałem wszystkiego, nawet dzwoniłem do dostawcy ale ogólnie to sporo osób ma ten problem, na forum lola czytałem.

Najlepsze to że za wywalanie dostałem niski priorytet na 5 gier xD beka

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

próbowałeś moze zrobić test na internecie z telefonu? nie wiem co za cudowny masz internet i radziłabym sprawdzic moim sposobem o ile masz internet powiedzmy w pakiecie bądz kup sobie jakis 200mb na 1 dzien ;d
pozniej pozostaje tylko wjazd na chatę dostawcy 

Opublikowano

próbowałeś moze zrobić test na internecie z telefonu? nie wiem co za cudowny masz internet i radziłabym sprawdzic moim sposobem o ile masz internet powiedzmy w pakiecie bądz kup sobie jakis 200mb na 1 dzien ;d

pozniej pozostaje tylko wjazd na chatę dostawcy 

sprawdzalem przez cmd z onetem i problem nie lezy po stronie neta 

problem pojawil sie nagle. moge ruszac sie przez 5sekund pozniej postac staje w miejscu, moge pisac i patrzec co sie dzieje podczas gry

Opublikowano

Spokojnie, to nie wina twojego neta czy kompa, wszystko leży po stronie serwerów lola, próbowałem skontaktować się z supportem i wysyłałem im moje logi, o to co dostałem:

Neaf (Riot Games Player Support)

23 wrz, 13:01

Witaj, Przywoływaczu!

Dzięki za poinformowanie nas o Twoich problemach z połączeniem i zawyżonym pingiem. Jesteśmy świadomi występowania tych opóźnień i obecnie pracujemy nad ich rozwiązaniem. Jednocześnie chcielibyśmy Cię przeprosić za wszelkie zaistniałe problemy i mamy nadzieję, że Twoje przyszłe doświadczenia w grze będą tylko lepsze!

Jeśli uważasz, że owe opóźnienia mogą być spowodowane poprzez inny czynnik - niezwłocznie nas o tym poinformuj, a wspólnie postaramy się go wyeliminować!

Pozdrawiam,

Neaf

Opublikowano

Masz internet od upc?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Spokojnie, to nie wina twojego neta czy kompa, wszystko leży po stronie serwerów lola, próbowałem skontaktować się z supportem i wysyłałem im moje logi, o to co dostałem:

Neaf (Riot Games Player Support)

23 wrz, 13:01

Witaj, Przywoływaczu!

Dzięki za poinformowanie nas o Twoich problemach z połączeniem i zawyżonym pingiem. Jesteśmy świadomi występowania tych opóźnień i obecnie pracujemy nad ich rozwiązaniem. Jednocześnie chcielibyśmy Cię przeprosić za wszelkie zaistniałe problemy i mamy nadzieję, że Twoje przyszłe doświadczenia w grze będą tylko lepsze!

Jeśli uważasz, że owe opóźnienia mogą być spowodowane poprzez inny czynnik - niezwłocznie nas o tym poinformuj, a wspólnie postaramy się go wyeliminować!

Pozdrawiam,

Neto

formólka wysylana do wszystkich osob ;)

Masz internet od upc?

Nie, LTE

Opublikowano

Koleś przecież wyżej ci wyjaśnili. To od riotu więc jak ktoś ci może pomóc? Musisz czekać jak inni.

"Koleś" od 1 w nocy mam zwiekszony transfer i nie mialem tego problemu, dzis sie to powtarza wiec to nei moze byc od riotu, to ,ze wysylaja ten sam tekst wszystkim z automatu a ty w to wierzysz to inna sprawa

Opublikowano

"Koleś" od 1 w nocy mam zwiekszony transfer i nie mialem tego problemu, dzis sie to powtarza wiec to nei moze byc od riotu, to ,ze wysylaja ten sam tekst wszystkim z automatu a ty w to wierzysz to inna sprawa

Nie ten sam tekst bo na forum była odpowiedź od riotu że trzeba czekać do któregoś tam i powinno być ok bo ogarną..

A jeżeli przy zwiększonym tr nie masz problemu to jak myślisz? to od dostawcy i sam nic nie zrobisz.

Sam miewam taki problem ok godziny 20/23 a odpowiedź jaką dostałem to że za kilka dni wszystko powinno się unormować bo nad tym pracują.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...