Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CMS pod duży portal

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tej trójki zdecydowanie Drupal, tyle że jest najtrudniejszy w obsłudze.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Wordpress, chyba że tworzysz coś na kształt portalu społecznościowego to joomla ma więcej funkcjonalności "out of the box".

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Jeżeli mowa o tworzeniu portalu społecznościowego to ja raczej zdecydował bym się na WP - posiada bardzo rozbudowany plugin BuddyPress oraz BBPress, za pomocą których można tworzyć bardzo zaawansowane społeczności.

Opublikowano

Powtarzasz się.

Jak chcesz najlepszą wydajność to Drupal.

Jak chcesz wygodę kosztem wydajności to Wordpress (oczywiście możesz więcej wybulić na serwer i wydajność też będzie dobra).

Opublikowano

Jeżeli chcesz tylko przekazywać wiadomości "newsy" to wordpress wystarczy spokojnie.­

Opublikowano

Wordpress i drupal, nie baw się tymi cmsami. Myśle że lepszym rozwiązaniem będzie Joomla. A jeśli jesteś aż tak ambitny to startuj w kierunku TYPO3 :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...