Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DM a turniejówka..

Dexeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu mam problem ze strzelaniem na turniejowych. Zaczęło się odkąd zacząłem regularnie grać na dm na oficjalnych serverach valve. Problem polega na tym, że na dm wszystkie strzały ładnie wchodzą, włącznie z fullauto z broni(Mam około 500-600 punktów na każdym dm), natomiast na meczach rankingowych jest tak, że gdy strzelam to nie wchodzi praktycznie nic, a ja umieram. Czym może to być spowodowane? Strzelam przecież zawsze tak samo... Moim zdaniem to nie wina ludzi, że mają tą samą rangę co ja na turniejowym, a na dm mogę znaleźć wszystkich. Powtarzam, wcześniej takiego problemu nie miałem. Nie awansowałem ani nic, stoje praktycznie w jednej i tej samej randze(MGE-DMG). Nie zmieniałem nic w ustawieniach csa. Z góry dziękuje za pomoc.

Opublikowano

Dalej graj na chujowych dm <3. Jak dm to tylko na społecznościowych każdy na każdego. Dm volvo są bez sensu czasem chodzisz minutę i nikogo znaleźć nie możesz. Na takich dm się nic nie nauczysz, ale to moje zdanie.

Opublikowano

Patrzyłem to na dm i na turnieju mam maksymalnie 1-2% lose i choke podczas meczu i ping 60ms, więc raczej to nie jest tego wina.

Opublikowano

Patrzyłem to na dm i na turnieju mam maksymalnie 1-2% lose i choke podczas meczu i ping 60ms, więc raczej to nie jest tego wina.

polecam only aim dd2 gdzie gra max 12/14 os. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...