Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z XenoxeMt2

boss131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc,  mam problem z xenoxem otóż próbuję włączyć xenoxa avast wykrył virusa i usunął mi ikonke do odpalania gry.

Mógł by mi ktoś tylko tą iknoke spakować i wrzucić np na speedyshare ? Ponieważ chce sprzedać tam konto ale muszę wejść i sprawdzić co mam :D

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Gdzie dokładnie przywrócić plik ? :D

Wchodzisz do antywirusa przywracasz plik i wyłączasz ze skanowania.

Gdzie dokładnie mam przywrócić plik ? i nie bardzo wiem oco ci chodzi z tym "wyłączasz ze skanowania"

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Nie wiem jak to jest w avascie, najprawdopodobniej przechodzisz do kwarantalnej i tam znajdziesz swój plik klikasz na niego prawym i jest przywróć, bynajmniej tak powinno być.

Opublikowano

Nie wiem jak to jest w avascie, najprawdopodobniej przechodzisz do kwarantalnej i tam znajdziesz swój plik klikasz na niego prawym i jest przywróć, bynajmniej tak powinno być.

Dobra dzięki że próbowałeś pomóc masz naj a ja się o resztę moje kolege informatyka zapytam ;d

Opublikowano

Jak masz spakowanego klienta to sprobuj wylaczyc antywirusa i wypakowac jeszcze raz, jak nie masz to spróbuj tak jak mowil kolega wyzej z kwarantanna.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...