Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 3k, priorytet dobra bateria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bierz iphona. Naprawdę dobry telefon. Bateria trzyma długo a ponadto jest szybki. Nie bierz tych szajsungów z Androidem. Tylko w Polsce zauważyłem trend na androida. Gdziekolwiek jedziesz, np do Niemiec to same Iphony. Jak masz kasę to tylko produkt Apple.

Opublikowano

Bierz iphona. Naprawdę dobry telefon. Bateria trzyma długo a ponadto jest szybki. Nie bierz tych szajsungów z Androidem. Tylko w Polsce zauważyłem trend na androida. Gdziekolwiek jedziesz, np do Niemiec to same Iphony. Jak masz kasę to tylko produkt Apple.

przestań spamowac tym samym postem we wszystkich postach

Co do telefonu ja polecam SGS6

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Mogę ci polecić Z3 bateria trzyma dość długo jak na taki telefonik i częste korzystanie z internetu  używam i jestem zadowolony 

Opublikowano

Jak priorytet dobra bateria i nie przeszkadzalby Ci dosc maly ekran, to najlepszym wyborem byłaby Xperia Z3 Compact. Jej bateria po prostu miazdzy. Wystarczy zobaczyć test na gsm arenie. Ekran, wydajnosc, wykonanie, muzyka wszystko stoi na najwyższym poziomie. Może to nie ten ekran, co w S6 czy Note 5, ale naprawde daje rade.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Eh. iPhone jest najlepszym wyborem. Używałen i S6 i 6 Plus i 6 Plus wypadł o niebo lepiej. Nie wspominając o tym, że po roku użytkowania Android ciągle będzie ci się zacinał, wyłaczał bez powodu itd. Rób co chcesz, ale iPhone to jednak bardzo dobra firma, bardzo dobre oprogramowania, bardzo dobra jakość wykonania i co tu więcej mówić, ideolo :)

Opublikowano

Eh. iPhone jest najlepszym wyborem. Używałen i S6 i 6 Plus i 6 Plus wypadł o niebo lepiej. Nie wspominając o tym, że po roku użytkowania Android ciągle będzie ci się zacinał, wyłaczał bez powodu itd. Rób co chcesz, ale iPhone to jednak bardzo dobra firma, bardzo dobre oprogramowania, bardzo dobra jakość wykonania i co tu więcej mówić, ideolo :)

IPhone to nie firma.Aco do ciągłego wyłącznia to jak masz jakiś szajs to będzie crashowal.

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

IPhone to nie firma.Aco do ciągłego wyłącznia to jak masz jakiś szajs to będzie crashowal.

Źle to ująłem. Apple to bardzo dobra firma, a crashował będzie każdy Android nie możesz mi mówić, że nie bo nawet te Samsungi się crashują.
Opublikowano

Źle to ująłem. Apple to bardzo dobra firma, a crashował będzie każdy Android nie możesz mi mówić, że nie bo nawet te Samsungi się crashują.

Kolego, Ty chyba jesteś nie w tych czasach. Czy najnowsze Xperie Z5, Galaxy S6, LG G4 crashuja? Bo ja jakoś nigdzie tego nie zauważyłem.

Ba! iPhone, z tym śmiesznym 1gb ramu potrafi przeładować karty w Safari, przy czym jest ich z 5 otworzonych. To jest śmieszne, jak na telefon tej klasy. A bateria w iPhonie, to szkoda gadać. Nie umywa się do tej z np Z3 Compact.

Opublikowano

Kolego, Ty chyba jesteś nie w tych czasach. Czy najnowsze Xperie Z5, Galaxy S6, LG G4 crashuja? Bo ja jakoś nigdzie tego nie zauważyłem. Ba! iPhone, z tym śmiesznym 1gb ramu potrafi przeładować karty w Safari, przy czym jest ich z 5 otworzonych. To jest śmieszne, jak na telefon tej klasy. A bateria w iPhonie, to szkoda gadać. Nie umywa się do tej z np Z3 Compact.

XDDDDD To 1 GB z Apple A9 ramu chodzi lepiej i szybciej niż te wszystkie Snapdragony 1001010100837901 z 52828 GB ramu. :)
Opublikowano

Chodzą tak samo, jak nie szybciej. Żyjesz chyba kolego w innych czasach, lub jestes zwyklym fanboyem jabłka. Te 1gb ramu zacznie doskwierać, jak uruchomisz pare aplikacji na raz, pare z nich sie przeładuje, a na takim androidzie z "52828 GB ramu" to sie nie stanie. Konkurencja przescigła appla w praktycznie wszystkim, tu nie ma nic do gadania. Apple wydaje urządzenia z "ficzersami" które u konkurencji były już 2 lata temu...

Opublikowano

Te 1gb ramu przeszkadzało by tylko wtedy, gdyby iPhone pracowały na androidzie. Telefony od Apple'a nie potrzebują kosmicznej specyfikacji, bo są 100 razy lepiej zoptymalizowane od androida.

Opublikowano

­

Nigdy tego nie doświadczyłem.

M9, bebechy cud, bateria trzyma naprawdę długo, telefon jest bardzo dobrze wykonany. Najlepszy wybór.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Te 1gb ramu przeszkadzało by tylko wtedy, gdyby iPhone pracowały na androidzie. Telefony od Apple'a nie potrzebują kosmicznej specyfikacji, bo są 100 razy lepiej zoptymalizowane od androida.

żeby mieć smartfon o płynności jabłek, wystarczy wydać 1200 złotych. Za 4 tysiące, to one powinny być wysadzane diamentami. 

lownfast

Opublikowano

@escaperz nie masz racji poprzez nową aktualizację sytemu M9 korzysta tylko z 4 procesorów (procesorów niższej pólki, czyli ekonomicznych) przez co jego parametry spadają polecam Lg G4 Samsunga S6 ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@escaperz nie masz racji poprzez nową aktualizację sytemu M9 korzysta tylko z 4 procesorów (procesorów niższej pólki, czyli ekonomicznych) przez co jego parametry spadają polecam Lg G4 Samsunga S6 ;)

Pewnie jeżeli chodzi o pulpit, nigdzie takiej informacji nie znalazłem więc nie wiem skąd to zabrałeś ale jeżeli jest taki problem to za kilka dni pewnie będzie FIX tego. 

lownfast

Opublikowano

Powiem tyle, androidy mają 10 razy lepsze podzespoły, a ios jest tak zoptymalizowany że działa i tak 10 razy lepiej. Sam mam iphona 5s, wcześniej miałem xperie z3 i szczerze powiedziawszy jak na sprzęt który jest na rynku już dosyć długo to ma się dobrze i raczej nie zamierzam wracać do androida, co najwyżej zmienić niedługo na 6 / plus .

Opublikowano

Powiem tyle, androidy mają 10 razy lepsze podzespoły, a ios jest tak zoptymalizowany że działa i tak 10 razy lepiej. Sam mam iphona 5s, wcześniej miałem xperie z3 i szczerze powiedziawszy jak na sprzęt który jest na rynku już dosyć długo to ma się dobrze i raczej nie zamierzam wracać do androida, co najwyżej zmienić niedługo na 6 / plus .

Dobra bateria i iPhone to dwa różne bieguny. W 6s ponoć to poprawili, ale wykracza poza budżet. 

lownfast

Opublikowano

Dobra bateria i iPhone to dwa różne bieguny. W 6s ponoć to poprawili, ale wykracza poza budżet. 

Nie mówię o baterii, tylko o podzespołach typu procesor etc. 

Opublikowano

przy okazji - przeczytałbym nazwę tematu.. tak jeszcze kilka razy. 

nie wnoszę tego do tematu, tylko się wypowiadam do poprzednich wypowiedzi osób tutaj którzy nigdy nie trzymali iphona w rękach a się wypowiadam...

dobra bateria to nie ajfon, tak więc androida, teraz każdy taki sam, snapdragon 801 i 3gb ramu, polecam z3 fajny telefon

ew. iphone + powerbank tanie są :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć dobrą baterie to polecam ZeroLemon battery. 

Kup jakiś telefon za 2,5k i dokup tą baterie. Od razu mówię, że telefon wtedy  będzie trzymać spokojnie 5 dni, ale będzie gruby ;) Dla mnie gruby = plus, bo czuje w kieszeni. Nie wiem jak ty o tym myślisz, ale sprawdź na youtubie.

Ja sam mam Note 3 i nad ZeroLemon właśnie myślę.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...