Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GtaV Gra która się nie nudzi szybko, a jaka jest wasza opinia?

Gold Lyoid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio grałem póltorej godziny jechałem samocodami strzelałem wykonałem 3 misje i się nie nudziłem a spowodowane jest to że ciągle w tej grze się coś dzieje i jest duża mapa i Grafika perfekto.

Opublikowano

Fakt, każda z części GTA jest ciekawa, oprócz wykonywana misji możesz zwiedzać szczegółowe lokalizacje, robić zadania poboczne (losowe) lub bawić się z NPC. :D­

Opublikowano

Gry GTA mają to do siebie że są totalnymi sandboxami, można robić to na co ma się ochotę.

Chcesz porobić misje, poznać fabułę? Robisz to.

Chcesz pobawić się największego możliwego przestępce i uciec policji z 5 gwiazdkami na karku? Proszę bardzo.

Oprócz tego jest też tryb online pozwalający na rozrywkę wieloosobową.

Jeżeli ktoś lubi zabawę tego typu i jest kreatywny, GTA mu się prędko nie znudzi.

who cares?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o singla to moim zdaniem szału nie robi ale źle też nie jest. Tryb online jest dobry dopóki mamy ludzi do wspólnej gry inaczej jest strasznie monotonny. Gra sama w sobie zła nie jest ale również wszystkie podniety z nią związane średnio do mnie docierają.

Opublikowano

Właśnie ostatnio dużo przebywam na trybie Online anwet mi się spodobał od 7 dni ale zresztą i tak wole grać sam bez nikogowtedy sam się zabawie a jak ja się zabawie to Jak nic 4 gwiazdki :D

Opublikowano

Co do Singla story jest troche za krotka :c

Ale Online to juz inna bajka wciaga i sie nie nudzi (Aktualnie mam 149 LvL ) ^.^

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem, fabuła GTA V jest bardzo ciekawa. Podczas przechodzenia gry nigdy się nie nudziłem. W Online jak masz znajomych to też jest super zabawa. Gta szybko się nie znudzi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...