Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Solo Lane.

Ailei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się was zapytać, jakiego bohatera kupić na Solo Lane.

Bardzo lubię grać specyficznymi bohaterami, którzy na pierwszy rzut oka, nie nadają się na daną linię np. Bardzo dobrze idzie mi gra Lokim na solo.

Aktualnie mam 2 pytania.

1. Kogo wybrać na solo z tych 3 championów : Vamana, Ravana czy Nemesis.

2.Możecie mi podać jakichś asasynów, którzy byliby dobrzy na solo ( Mogą być nawet nie realnie trudni w grze na solo, byle, żeby dobrze się sprawowały na wyższych ligach po dobrym ogarnięciu.

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

Loki ogólnie jest dobrą postacią na solo. :) Jak ogarniesz Ravanę, to też daje radę. Nie wiem jak z Vamaną, bo nienawidzę tego boga i nim nie gram. :v Ja ostatnio zaczęłam chodzić na solo Nu Wą i sprawuje się bardzo dobrze. ;)

Opublikowano

Loki ogólnie jest dobrą postacią na solo. :) Jak ogarniesz Ravanę, to też daje radę. Nie wiem jak z Vamaną, bo nienawidzę tego boga i nim nie gram. :v Ja ostatnio zaczęłam chodzić na solo Nu Wą i sprawuje się bardzo dobrze. ;)

Najbardziej jestem aktualnie skłonny do Ravany, jednakże Nemesis też jest dość dobra i nie mogę się zdecydować :P

Opublikowano

Najbardziej jestem aktualnie skłonny do Ravany, jednakże Nemesis też jest dość dobra i nie mogę się zdecydować :P

Nemesis ogólnie jest świetna. Przy umiejętnym używaniu skilli naprawdę kosi. Aczkolwiek, czy na solo się nada? :v 

Opublikowano

Nemesis ogólnie jest świetna. Przy umiejętnym używaniu skilli naprawdę kosi. Aczkolwiek, czy na solo się nada? :v

Hmm, ciężko powiedzieć, wydaje mi się, że jeżeli ktoś ogarnie mechanikę jej skilli oraz mechanikę skilli przeciwnika, może się nadać, co nie zmienia faktu, że osiągnięcie tego na pewno łatwe nie będzie.

Opublikowano

Hmm, ciężko powiedzieć, wydaje mi się, że jeżeli ktoś ogarnie mechanikę jej skilli oraz mechanikę skilli przeciwnika, może się nadać, co nie zmienia faktu, że osiągnięcie tego na pewno łatwe nie będzie.

Ale to nie jest głupie. Bo umówmy się - jest jakaś tam aktualna meta i każdy pickuje to samo. Więc stosunkowo łatwo skontrować przeciwnika. Wybierając boga, który teoretycznie nie nadaje się na daną linię zaskoczysz przeciwnika i o ile będzie nieogarnięty, to raczej bez problemu wygrasz swoją linię. :P

Opublikowano

Ale to nie jest głupie. Bo umówmy się - jest jakaś tam aktualna meta i każdy pickuje to samo. Więc stosunkowo łatwo skontrować przeciwnika. Wybierając boga, który teoretycznie nie nadaje się na daną linię zaskoczysz przeciwnika i o ile będzie nieogarnięty, to raczej bez problemu wygrasz swoją linię. :P

W pełni się zgadzam  ^^ . A więc kupuję Nemesis :D Dzięki wielkie za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...