Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Kosy

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Słyszałem o wymianie kluczy na skiny ( Np. kosy ) są jakieś strony od tego że mógłbym się wymienić z botem ?

Przykład:

tak jak csgo-skins.pl tylko że na klucze

Bo tyle już hajsu wydałem na te openingi że to masakra a najlepsza była p90 asiimov ^^

Opublikowano

O stronach z botem nie słyszałem, no chyba, że sprzedasz klucze na opskins.com i wtedy za tę ich walutę kupisz kosę :p

Ale najlepiej jest wystawić ofertę na csgolounge.­

tenor.gif

Opublikowano

O stronach z botem nie słyszałem, no chyba, że sprzedasz klucze na opskins.com i wtedy za tę ich walutę kupisz kosę :p

Ale najlepiej jest wystawić ofertę na csgolounge.­

Mam wrażenie że ceny są w kluczach takie same jak na steam

Opublikowano

bzdura ja za 21 kluczy mam obecnie kosę wartą na steam 26-27. wymieniasz się z innymi osobami szukasz dobrych offert i proponujesz wymiane na csgolounge. Otwieranie skrzynek dla mnie jest równe z podpalaniem pieniędzy.

Opublikowano

bzdura ja za 21 kluczy mam obecnie kosę wartą na steam 26-27. wymieniasz się z innymi osobami szukasz dobrych offert i proponujesz wymiane na csgolounge. Otwieranie skrzynek dla mnie jest równe z podpalaniem pieniędzy.

@Emas1878 Można wiedzieć jaką ?

I pytanko lepiej przetestowaną w boju czy zaprawiona w walkach konkretnie patrze na Nóż myśliwski ( dość spoko chyba bo póki co na bagneta nie stać ^^ )

Cena praktycznie się nic nie różni

Opublikowano

I pytanko lepiej przetestowaną w boju czy zaprawiona w walkach konkretnie patrze na Nóż myśliwski ( dość spoko chyba bo póki co na bagneta nie stać ^^ )

Jeżeli chcesz mieć wygląd podobny do vanilla to bierz BS w jak najgorszym stanie.

Jeżeli zależy ci na skinie, który znajduje się się na kosie to bierz jak najlepiej wyglądający FT.

Polecam FT z dobrym lookiem.

Opublikowano

Obecnie Gut knife blue steel mw. Zaczynałem od Flipa staineda ww z namtagiem -> falchion stained ft z nametagiem -> flip rust bs + galil papla bs look ft -> galil został a rusta wymieniłem na guta crimson weba ft 70% float -> hunstman urban ft look mw ( tragedia) -> gut damacus steel ft 78% float -> Bayonet safari mesh bs 23% float -> gut blue steel mw + m4a1-s basilisk mw. Wszystko w przeciągu 2 tyg z 21 kluczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...