Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skok między dywizjami w silverze

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pewne pytanie po placementach byłem w s1 potem spadłem do s3 ;d teraz mam s2 i moje MMR jest ponad ligę czy mam jakieś szanse przeskoczenia z s2 odrazu go golda ? :) 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

@Mich4LS

Dzięki za info, dobrze nie jestem a nawet tego nie napisałem .. Chciałem zapytać tylko dlatetgo, że zobaczyłem, że moje MMR jest powyżej ligi, nie mówiłem nic na jakim poziomie, a słyszałem o skokach o dwie dywizje więc akurat byłbym w G5.. 

Opublikowano

Nie możesz przeskoczyć od razu z silvera 2 do golda 5.

Mmr obliczane przez op.gg przeważnie różni się od tego, które obecnie posiadasz w grze.

giphy.gif

Opublikowano

Jakbyś miał wysokie MMR to byś nie spadł nawet po 2 przegranych grach na 0 LP, proste. :) A poza tym nie można z s2 awansować do g5 od razu(co innego s5>s3>s1>g5).

Opublikowano

Nie wiesz, czy twoje mmr są ponad lige... nie masz prawa tego wiedzieć... tym bardziej jeśli spadłeś na pewno nie są..., drugą rzeczą jest to że nie można przeskoczyć z danej ligi do innej dywizji, musisz zawsze zagrać placementy w np s1/g1/p1/d1 itd + możesz przeskakiwać o 2 dywizje lub 1-dną tyle

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Szczerze zdecydowana większość jest na nie i jedna odp na tak więc proszę o jakies konkretne potwierdzenie a co do tego ze op.gg kłamie sąd wiece skoro sami twierdzicie ze nie da sie znac sswojego mmr.. Pozatym opieram sie.na tym c znalazłem i pytam..

Opublikowano

jeżeli Twoje mmr jest ponad lige to powinieneś po 30+ lp dostawać i przeskakiwać bez serii, jeżeli tak nie masz to Twoje mmr nie jest wysokie

Dokładna ilość pkt nie ma odwzorowania na twoje mmr...., można dostawać mało pkt nawet przy 80% win ratio pomimo częstych win streak'ów, które są długie, ważniejsze są wygranę w seriach (chodzi o czystą wygraną).

@Liderex Błagam nie gadaj i nie wprowadzaj farmazonów jeśli nie wiesz.... Nie ma takowej możliwości, aby przeskoczyć z s2-g5 lub z p2-d5 system musi cię zawsze sprawdzić(jeśli wygrasz czysto serie będzie to miało wpływ na twoje mmr i po wbiciu się do tego "g5" będzie miało to pozytywny wpływ na lp po grze), możesz być np w g1, a mieć mmr'y zbliżone do niskiego diamentu i np dostawać 30-27 lp za grę, a dalej nie będziesz przeskakiwał z p2-d5 itd.. nie ma takowej możliwości, jeśli dalej tak twierdzisz, to ja nie chce wiedzieć co tobie po nocach się śni lub jakie wymysły masz w tej główce ;x

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Gdy masz wysokie mmr to możesz przeskoczyć nawet z Silver II do Gold V bez problemu.

jest problem, bo nie przeskoczy

jedyne co mozesz to przeskoczyc z s1 do g5 bez serii

­

Opublikowano

jest problem, bo nie przeskoczy

jedyne co mozesz to przeskoczyc z s1 do g5 bez serii

Jest prawie pewien, że np. Nervarien tak przeskoczył kiedyś.

Opublikowano

Nie ma opcji zeby przeskoczyc z s2 do g .

No chyba ze cuda sie zdarzaja ale w to nie wierze ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Ostatnio wygrałem 7/8 meczy pod rzad dosaję po 24 pkt więc pytam czy dam rade cokolwiek przeskoczyć

Opublikowano

Ostatnio wygrałem 7/8 meczy pod rzad dosaję po 24 pkt więc pytam czy dam rade cokolwiek przeskoczyć

Może jakoś z 5 do 3, 4 do 2, 3 do 1, ale z s2 do g5 nie da rady.

W sumie jak ja miałem 8 wygranych pod rząd to i tak było za mało żeby coś ominąć.

giphy.gif

Opublikowano

No niestety kolego. z s2 nie przeskoczysz. po prostu nie ma szans

A w sumie nie wiadomo czy opgg kłamie czy nie?

Jak nie możecie mu tego udowodnić to dlaczego tak mówicie...

50>100>150>200>250>300>350>400>450>500

Opublikowano

A w sumie nie wiadomo czy opgg kłamie czy nie?

Wali w c***a równo. Na okrągło mi pokazuje, że mogę przeskoczyć o 2 dywizje a stało się to tylko raz z plat 5 do plat 3. Po za tym na lolkingu podane są zupełnie inne wartości, które są bardziej realne i zbliżone do tego co mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...