Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cashmakerzy

homeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam prośbę do starych doświadczonych cashmakerow o poradę. Wiemy, że bez CC to nie robota i trzeba pieniążków mieć jak najwięcej. Mój PC za dużo MC nie pociągnie(w granicach 4-5 Tibii na najmniejszych ustwieniach). Planuję postawić z 5 rycerzyków.

Otóż moje pytanie brzmi, gdzie najlepiej takiego cashmakera postawić. Wiadomo, wychodzę z rooka, mam ten 8lvl. Do tej pory stawiałem bota na Venore Troll, ale tam mogę postawić max 1, bo jest mały resp. Drugiego stawiałem na Thais na rooty, ale tam pieniądze są śmieszne, bo biega 5 innych "graczy". Gdzie polecacie postawić takiego 8lvl i do którego lvla go tam trzymać? Trolle, Roty, Salamandry? Co jeszcze? I od którego poziomu?

Drugie pytanie, to ile mniej więcej taki niskopoziomowy cashmaker (od 8 do 30) powinien mniej więcej kasy przynosić nie wiem... dziennie? tygodniowo? Żebym się orientował, czy opłaca mi się w ogóle go tam stawiać.

Aktualnie posiadam EK 33lvl 51sword, którego trzymam na Trollach na Veno i EK 30 lvl 48sword na Thais Rotworms. Tego w Thaisie to kompletnie nie jestem zadowolony z przynoszonych pieniędzy... Można ich gdzieś indziej postawić, żeby profit był większy?

Oczywiście wszystkie konta będą/są facc :)).

ps. Można dostać bana na maina, jeżeli z cashmakerów wysyła się kase na niego?

Za każdą wskazówkę i radę Z GÓRY DZIĘKUJĘ!

Opublikowano

Ja stawiałem na swamp trolle venore i medicine pouche wymieniałem.

Można dostać bana wiec najlepiej przeglądaj hajs ręcznie

Z jakiej racji można dostać na mainie bana? Jak dla mnie nie można

5435084992.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...