Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Headset lub słuchawki + mikrofon

Hinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tej pory używałem jakiegoś shitu z pobliskiego marketu, szczerze mówiąc nawet podobały mi się Octopusy od Tracera ale i tak wytrzymały dłużej niż powinny.

Teraz postanowiłem, że przed zakupem kolejnych zapytam się tutaj, żeby za niewiele większą cenę kupić coś lepszego.

Nie jestem przekonany do osobnego mikrofonu, ni to praktyczne ni to wygląda. Ale jestem otwarty nawet na takie propozycje.

Przeznaczenie: standard - TeamSpeak, muzyka, od czasu do czasu gry. Budżet: 40-120zł.

Opublikowano

Za tę cenę mogę polecić ci jedynie superflux hd 681 + Zalman ZM-MIC1 nic lepszego nie znajdziesz za podaną kwotę.

Opublikowano

Z jakiej odległości można mówić w tego trusta? Nie ukrywam że wygląda na praktyczniejszy

Opublikowano

Z jakiej odległości można mówić w tego trusta? Nie ukrywam że wygląda na praktyczniejszy

No z drugiego konca pokoju to raczej bedziesz musial krzyczec czy cos xD ale normalnie nie musisz go ustawiac 5 cm od ust, moze gdzies obok na biurku stac i bedzie Cie dobrze slychac, zalman musi byc dosc blisko przypiety do koszulki itp bo nikt cie nie uslyszy

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Taki stojący stałby 40-50cm ode mnie, naprawdę nie mam ochoty ograniczać sobie komfortu pracy mikrofonem, który mogę mieć równie dobrze wbudowany w słuchawki :P

Opublikowano

Moze i bedzie Cie slychac, ale to nie jest jakis chociaz podstawowy mikrofon na usb (polecam samsona go mic) tak wiec, wiesz im blizej (do pewnego momentu) tym lepiej. Aktualnie nie mam dostepu do tego mikrofonu, popros kogos z jakims lepszym zrodlem innym niz 10 letnia plyta glowna zrobil Ci test. Mysle jednak, ze na ts3 to Cie uslysza. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...