Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Problem z injectowaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem polegający na injectowaniu po wykonaniu wszystkich czynności prawidłowo dalej nie może załapać skryptów.

Wie ktoś może o co chodzi ? 

Dzięki za pomoc 

Opublikowano

Mi coś tu śmierdzi. Coś czuje banwave za niedługo. Łatwo poszło scrackowanie L# 5.18 i zaraz po tym na jodusce wydali nowe DLL'ki i Loadera o dużo większym rozmiarze.  :awkward:

Opublikowano

nic nie wyłączyli, musicie po zaladowaniu skryptow w loaderze nacisnac ,, Find Hidden Loader " z 3 razy i wszystko bedzie ok

Za duża sygnatura.

Opublikowano

nic nie wyłączyli, musicie po zaladowaniu skryptow w loaderze nacisnac ,, Find Hidden Loader " z 3 razy i wszystko bedzie ok

ta, wczoraj mi dzialalo robiac wg tej metody, dzis juz nie

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Wczoraj nawet przed hotfixem nie działało, coś tu śmierdzi naprawdę

U mnie wszystko normalnie dzialalo, teorie spiskowe prosze odlozyc na bok.

Mi coś tu śmierdzi. Coś czuje banwave za niedługo. Łatwo poszło scrackowanie L# 5.18 i zaraz po tym na jodusce wydali nowe DLL'ki i Loadera o dużo większym rozmiarze.  :awkward:

Latwo poszlo scrackowanie L# na patchu 5.18? W sumie co patch w podobnym czasie wychodzi.

Co do banwave to watpie, a rozmiar .dll to raczej sprawka inaczej spackowanych plikow.

Zawartosc pewnie niewiele sie zmienila.

eSwH2k3.png

Opublikowano

potwierdzone info- z fixem dziala

zrobiłem tak jak w instrukcji i nic .... loader włączony, skrypty niby włącza bo pokazują się okienka ale w grze nic kompletnie nie ma pod shift ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...