Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Life Is Feudal Zapraszam

qweqwe12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LifeisFeudal_668x227.jpg

Opis gry

Gra z gatunku MMORPG, wyprodukowana przez niezależne, rosyjskie studio deweloperskie Bitbox. Akcja toczy się w epoce średniowiecza, a gracze wcielają się w role ludzi, którzy starają się przetrwać w pełnym zagrożeń świecie. Rozgrywka skupia się na przekształcaniu terenu, pozyskiwaniu surowców, produkcji przedmiotów, wznoszeniu budynków i walce z przeciwnikami.

Akcja gry toczy się w niewielkim, średniowiecznym królestwie o powierzchni około 450 kilometrów kwadratowych. Na jego terenie znajdują się m.in. złoża cennych surowców, lasy oraz siedliska zwierząt. Bohater kreowany przez gracza musi zapewnić sobie przetrwanie w niegościnnym otoczeniu, zbudować schronienie, obronić się przed drapieżnikami i napastnikami, wyprodukować narzędzia pracy itd.

Jeśli czujesz się na silach i masz chęć poznać nowa grę zapraszam na mój serwer

Możesz dołączyć do istniejącej wioski lub miasta jak i możesz rozpocząć budowę swojej osady

Wioski miasta mogą należeć do królestwa lub sam możesz takowe stworzy i walczyć o swoje ziemie

UWAGA!!!

Gra jest bardzo trudna

Zainteresowanych zapraszam na teamspeak3

do wyboru

Giammi.pl

188.222.98.58:28000

Oficjalna strona gry

Wiki

Jak się połączyć

IP serwera to

188.223.42.193:28000

Można się połączyć z klienta 0.7.0.6

Informacje jak zdobyć grę można uzyskać na ts3 ewentualnie tu

Life is Feudal | Promo Trailer

Dla zainteresowanych seria poradnikow

Podobne gry

wurmonline

minecraft

7day to die

Opublikowano

"Gra jest bardzo trudna"

Nie ma gier trudnych :D

@topic

Ile gra ludzi?

Witaj, serwer jest w fazie pocztkowej, w tym momencie aktywnie, codziennie są 2-4 osoby, dodatkowo i dorywczo zagląją kolejne 2-3 osoby pograć. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych :)

Serwer stoi na maszynie 24/7, wiec kto chce ma adres ;)

Opublikowano

Po trailerze ciężko mi odróżnić tą grę od typowego RTS, dlatego mam do Was kilka pytań. Może zacznijmy od tego czy to aby na pewno jest mmo, co je wyróżnia? 

Da się tam zdobywać poziomy? Jak ma się sprawa pvp? Czy wojsko to gracze, którzy przynależą do osady/gildii czy npc tak jak w grach RTS? Poza tym napisaliście, że gra zrobiona jest przez rosyjskie studio, więc to jakiś prywatny serwer czy reklamujecie tą grę?

Czekam na odpowiedzi. :)

9La1rOf.gif

Opublikowano

Po trailerze ciężko mi odróżnić tą grę od typowego RTS, dlatego mam do Was kilka pytań. Może zacznijmy od tego czy to aby na pewno jest mmo, co je wyróżnia? 

Da się tam zdobywać poziomy? Jak ma się sprawa pvp? Czy wojsko to gracze, którzy przynależą do osady/gildii czy npc tak jak w grach RTS? Poza tym napisaliście, że gra zrobiona jest przez rosyjskie studio, więc to jakiś prywatny serwer czy reklamujecie tą grę?

Czekam na odpowiedzi. :)

To nie żaden rts kolego. Rts to m.i. StarCraft, AoE i tym podobne. To jest pełnoprawny sandbox, w którym świat tworzą gracze, sami musza zbudować wszystko od zera, np. wioskę, craftować rzeczy itd. Tutaj nie ma żadnych npctów, całą grę tworzą ludzie. 

Co do serwera, to gra o ile sie orientuję ma chyba własny, oficjalny, ale istnieją też społeczności graczy na tzw. serwerach społeczności, jak w csie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...