Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niebieski ekran przy włączaniu 5S.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym kupić 5s z olx.pl, ale użytkownik piszę, że podczas włączania tego urządzenia jest niebieski ekran sami zobaczcie zresztą http://olx.pl/oferta/iphone-5s-16-gb-CID99-IDbP11D.html#f78cce09ddda radę to naprawić?

Gadałem z panem to mówił, że ekran itd. działa dobrze mówi, że problem z systemem i, że telefon się podłącza normalnie do komputera.

Opublikowano

Z tej aukcji nic nie wynika. Jak masz do niego blisko to pojedź, umów się na spotkanie, a jak daleko to poproś o film. Niech pójdzie z telefonem do serwisu i mu napiszą na kartce co jest nie tak z telefonem, bo nic z tego, co napisał Ci nie wynika.

Opublikowano

Skoro grosze naprawa to niech naprawi i sprzeda , jak widać nieopłacalna jest naprawa tego telefonu, równie dobrze może to być prosta usterka za kilkanaście złotych ( np tylko padła całkiem bateria, wystarczy wymienić ) ale i tez złożona za klika stów . 

Kup telefon ale z zastrzeżeniem niech go najpierw naprawi a ty dopłacisz koszt taki jak pisze. w innym przypadku nawet nie bierz w tej cenie, zwroty przy takich zakupach nigdy ie są uwzględniane nawet po uszkodzeniu sprzętu 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tutaj macie zdjęcie tego problemu. (dostałem na maila po prostu niebieski ekran)iphone-5s-blue-screen.jpg

Podobny problem miałem po wymienia zgiętej obudowy. U mnie problem leżał po stronie tasiemki która nie stykała się z płytą główną, z tym że musisz wziąć pod uwagę to że jeśli nikt nic w środku nie majstrował to ta taśma nie ma prawa od tak sobie wypiąć się z pinu w płycie głównej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...