Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer wyłącza sie podczas grania tylko w 1 gre!

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, podczas gry w rust dokładnie po około 20 minutach sie wyłącza rózne są czasy działania, tak to gramw cs go i na necie siedze i wszytsko smiga.... co to może być zasilacz??? 

corsair vs 450 ma 7 miesęcy dopiero

Opublikowano

Kiedy ostatnim razem była czyszczona karta graficzna i ogólnie całe wnętrze komputera? Jesli uzbiera się zbyt dużo kurzu, karta nie ma jak się dobrze kręcić i się przegrzewa. Wyczyść komputer i zdaj raport ;)

@Edit

A i czy komputer się wyłącza całkowicie, czy monitor się tylko wyłącza, a komputer dalej chodzi?

Opublikowano

Kiedy ostatnim razem była czyszczona karta graficzna i ogólnie całe wnętrze komputera? Jesli uzbiera się zbyt dużo kurzu, karta nie ma jak się dobrze kręcić i się przegrzewa. Wyczyść komputer i zdaj raport ;)

@Edit

A i czy komputer się wyłącza całkowicie, czy monitor się tylko wyłącza, a komputer dalej chodzi?

komputer był składany 7 miechów temu i nie był czysczony od tego czasu, ale sprawdzałem temperatury...... w stanie spoczynku po 32 stopni procesor i karta a w stresie po 42..., wczoraj go otwierałem i przeczysciłem troche, ale nie był dużo zakurzony..... , a komputer wyłącza sie cały i odrazu sie włącza sam, tak jakbym nacisnoł reset na kompie. dodam że dzieje si eto tylko gdy gram w rust,  bo gram jeszcze w cs go i wtedy się nie wyłącza. podam specyfikacje najlepiej

procesor intel g3240 3.1ghz

radeon r9 270x

płyta msi h81m chyba cos takeigo

ram 8gb

zasilacz corsair vs 450

obudowa zalman z3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...