Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecna sytuacja w wowie.

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak obecnie wygląda sytuacja na globalu wowa? Chciałbym zacząć grę od początku ( kiedyś grałem tydzień, ale stwierdziłem że poczekam na lepszy komputer ) opłaca się zaczynać? Słyszałem, że są spadki subskrypcji i wow upadnie, dużo się o tym naczytałem a nie chciałbym pograć w to z rok czy dwa i wydać te pieniądze w błoto, tylko poznać tą grę " dogłębnie ".

Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam.

Opublikowano

Ludzi nadal jest duzo, a najwieksze mmo na swiecie nie upadnie sobie tak po prostu...

Moim zdaniem warto zainwestowac na poczatek te 40 zł i pograc sobie do 90 lv, chociaz na 90 lv i tak nie poczujesz w pelni rozgrywki... Jakby nie patrzec wow jest endgamowy i dopiero na max lv jest masa rzeczy do roboty. 

Zeby poznac gre doglębnie i się faktycznie w nia wkrecic i zlapac zajawke trzeba znac angielski i czytac questy albo poznac lore wowa, bo wtedy bedziesz wiedzial ze zabijasz dziki w imie hordy, a nie ze po porstu je zabijasz o/

3KIpGJ1.gif

Specjalista
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli chodzi o spadki, to są one co jakiś czas i potem znowu graczy przybywa. W skrócie jest tak gracze odchodzą gdy na nowym dodatku już stoi global jakiś czas a potem na nowy content wracają spowrotem i tak jest od jakiegoś czasu :) są różne serwisy gdzie możesz kupić keya ale tak naprawdę kup sobie battlechesta i masz w nim już miesiąc gry.

Edytowane przez bizo97

giphy.gif

Specjalista
Opublikowano (edytowane)

to sprawdź czy nie możesz wypróbować najnowszego dodatku lub tego którego nie maasz bo z tego co pamiętam możesz przez 7 dni :)

A i pozwolę sobie wkleić z tematu 

[FAQ]Kompendium wiedzy o World Of Warcraft

"Jak mam opłacić abonament?
Opcji jest wiele:
- wykupic dodatkowy czas gry ze sklepu blizzarda
- kupic pre-paid ze sklepu typu mediamarkt/empik
- kupic pre-paid ze stron typu keye.pl, fabrykakluczy.pl lub g2a.com
- kupic WoW Token z AuctionHouse w grze za golda ( wirtualna gotówka, nie płacisz żadnych złotówek)"
Edytowane przez bizo97

giphy.gif

Opublikowano

Bilzz jakiś czas temu ogłosił że będzie wspierał Wowa przez następne 10 lat jeszcze. To  że ilość subów spała nie znaczy że gra ma się ku końcowi. Czas jest dobry, wszyscy możemy naszykować się na nadejście Legionu.

2sbu2dv.png