Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warzywienie

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakieś wasze sposoby na warzywienie? Gram ciągle na takich samych ustawieniach a dzisiaj grałem tak jakby to nie była moja myszka. Zero wyczucia. Ponad 1000 godzin. DM nie pomaga

Opublikowano

Dobrze, że chociaż nie zmieniasz ustawień. Tak wgl oglądałeś swoje demka i je analizowałeś? Ja też gram ciągle na tym samych ustawieniach, ponad 1,5k godzin i w niektórych meczach gram jak gówno. Zauważyłem że czasami po prostu robię głupie błędy i staram się tego nie powtarzać. Druga sytuacja kiedy się np. wkurzę jak gram z randomami że przegrywamy łatwe rundy czy coś, to wtedy też słabiej gramj. Dodam, że jak gram na faceitach na pełnym luzie (brak rang :D) to lepiej mi wychodzi niż jak bym się starał, bo wtedy jest jeszcze gorzej. Staraj się wyłapywać swoje błędy i ich potem nie powtarzać, no i oczywiście nie spinać się nie wiadomo jak żeby wygrać, bo będzie jeszcze gorzej.

Opublikowano

Jakieś wasze sposoby na warzywienie? Gram ciągle na takich samych ustawieniach a dzisiaj grałem tak jakby to nie była moja myszka. Zero wyczucia. Ponad 1000 godzin. DM nie pomaga

Podaj:

Rangę / ustawienia

Opublikowano

Podaj:

Rangę / ustawienia

ostatnio mówił, że lem ;/ jak po 1k godzin w silverze mozna byc ;/

@topic ustaw sobie dpi na 400 i sens na 1.92 i graj na aim mapie i dm.

­

Opublikowano

Nie zmienial ustawien, ja zmieniam celownik.

400 DPI 2.1 sens ingame 6/11 windows sens.

Celownik zmieniam na

size 1 lub 2 zalezy co cwicze gap -2

Pozniej wracam do size 3 gap -1

Opublikowano

Być może przez to jak kolega napisaż stres robi swoje przed spadnięciem. Na faceit i serwerach tak nie mam

Jak się możesz stresować przed grą? xD 

Full focus, graj, żeby dobrze się bawić a nie stresować przegraną

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak się możesz stresować przed grą? xD

Full focus, graj, żeby dobrze się bawić a nie stresować przegraną

Tu może nie chodzi tylko o stres, a o to że się próbuje zagrać jak najlepiej i wtedy wychodzi gorzej niż jak by grać na luzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...