Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naklejki

krzysiek456790

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mój kolega ostatnio zainwestował parę euro w naklejki z komentarzem "za pół roku sprzedam je parę razy drożej"

czy to ma sens ?

jak tak na co uważać ?

czym się kierować ?

co polecacie (np może jakieś inne przedmioty).

z góry thx

Opublikowano

­Teraz to każdy pomyślał "za pół roku sprzedam z zyskiem wirtualnej waluty", więc wątpię, żeby to było takie pół roku. Najlepiej kupić naklejki z kolonii, autografy w folii np. kennego, olofa, pashę, shrouda, screama etc, ale na zarobek będziesz musiał trochę poczekać.

Chociaż teraz te naklejki są już trochę warte, więc moim zdaniem lepiej poczekać na DH w Cluju i liczyć, że tam też będą autografy i wtedy w promocji kupić dużo pojemników z autografami envyus, fnatic, nip, vp, c9 (shroud = $).

tenor.gif

Opublikowano

"Teraz to każdy pomyślał" no ale on nie kupił tych teraźniejszych tylko tych co jest najmniej i mają jak najbradziej rozsądna cenę czyli

Naklejka | Natus Vincere (Folia) | Katowice 2015 Naklejka | Ninjas in Pyjamas (Hologram) | Katowice 2015

navi kupił tanio za 4euro teraz jest już warta 5.

Opublikowano

"Teraz to każdy pomyślał" no ale on nie kupił tych teraźniejszych tylko tych co jest najmniej i mają jak najbradziej rozsądna cenę czyli

Naklejka | Natus Vincere (Folia) | Katowice 2015 Naklejka | Ninjas in Pyjamas (Hologram) | Katowice 2015

navi kupił tanio za 4euro teraz jest już warta 5.

wiesz ze steam sobie nalicza oplaty za wystawienie?

to ze dal 4euro to duzo..

jezeli kosztuje teraz 5 euro a za wystawienie w cenie 5 euro ty dostajesz 4.3~ jakos wiec? 30centow zarobil -.-

Opublikowano

Zasady rynku: Jak czegoś jest mało to jest to drogie (chyba ze jest to towar złej jakości i taniej można dostać lepszej) Naklejki można raz kupić więc na 100% pójdą w górę. Radzę jeśli już kupujesz kupić dużo. Za 1 razem (Katowice 2014) mało osób to praktykowało dlatego cena poszła w górę. Z każdą kolejną serią naklejek cena coraz wolniej idzie w górę. Jeśli chcesz zarobić to śledź co dzieje się w GO np pogorszenie M4A4 (było wiadomo wcześniej) cena gwałtownie poszła górę.

skillhost-white.svg

Opublikowano

Dzisiaj się tak zastanawiałem dlaczego nie dropi mi już skrzynkę łowcy sprawdzam rynek a ich jest coraz mniej cena bardzo szybko wzrasta co myślićie kupić z 5 ?

czy może naklejki lub jakiś przedmiot z tej skrzynki tak do 2 euro.

co polecacie?

Opublikowano

Dzisiaj się tak zastanawiałem dlaczego nie dropi mi już skrzynkę łowcy sprawdzam rynek a ich jest coraz mniej cena bardzo szybko wzrasta co myślićie kupić z 5 ?

czy może naklejki lub jakiś przedmiot z tej skrzynki tak do 2 euro.

co polecacie?

Jak masz zamiar chomikować skrzynki to najlepiej tak z 50. Jak poczekasz z 2 lata to może będą po 4/5€, a wtedy będzie to niezły zysk.­

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...