Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Nulled, jak uniknąć bana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam problem z tego powodu, że cały czas nabijam sobie ,,repy'' na nulledzie za pomocą multikont i cały czas dostaje bana. Na każdym multikoncie zmiana ip, nie zmienia całej sytuacji - i tak dostaje bana. Da się to jakoś ominąć?

Opublikowano

Tak, wnosząc coś ciekawego i pomocnego na forum...

Niezbyt wiem co mógłbym wnieść, niezbyt się specjalizuje w tym co jest tam najczęściej prezentowane

Opublikowano

Zrób dobrą playlistę, giveaway, crackuj konta i wstawiaj je, rób ciekawe tematy INTERGRACYJNE np. where are you from [ mnie tylko zamknęli temat ], what's your favourite music, what's your favourite sentence? + jakaś długa wypowiedź co ci się podoba w nulled.io, ale musi tam być prawie brak błędów, bo wtedy będą mieli z ciebie beke [ tzn. ludzie powyżej szarego koloru ]

Opublikowano

Cześć! Mam problem z tego powodu, że cały czas nabijam sobie ,,repy'' na nulledzie za pomocą multikont i cały czas dostaje bana. Na każdym multikoncie zmiana ip, nie zmienia całej sytuacji - i tak dostaje bana. Da się to jakoś ominąć?

Jak uniknąć bana? nie rób mulciaków proste... jak chcesz to głupie auth, a nie siedzisz w temacie w którym niby to "forum" siedzi(co jest zabawne, bo tam wszystko każdy po trochu dla siebie znajdzie...), to kup vip'a i po problemie takie pytanie jest zabawne.. dostajesz cos free i oczekujesz jesce ulg.. chcesz korzystać to się dostosuj do warunków w sposób poprawny względem twórców i właścicieli forum.., bo to nie ładne z twojej strony :), czy da się ominąć? oczywiscie.. tak prosto że jesus

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ja robiłem z multikont i bana nie ma oczywiście resetowanie neta co dawało u mnie zmianę ip no i dawanie like nie wszystko na 1 post tylko w różnych tematach

Opublikowano

walnij te 25 postów w działach najlepiej z grafikami, filami, itp że fajnie. najlepiej komentarze takie jak jest ich pełno nice itp w kilku działach takich luźniejszych.

Po 2 nie wdawaj się w dyskusje, nie udzielaj się tam gdzie administracja/moderatorzy zaglądają częściej czyli te główne/o sprawach technicznych.

Nie ustawiaj avatara/opisu

Po prostu bądź jednym z wielu. Mi to wychodzi :D

>>>>EB DB<<<<      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...