Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last hity

Nuts.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Jak dobrze to robić ? Jest jakiś poradnik ? Zawsze mam mało.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Wejdź na customa i farm sobie pare gierek, do 10 minuty powinieneś mieć te 70-80. Na rankedach jest już trochę inaczej, bo dochodzi presja ze strony junglera i harras przeciwnego lanera. W późniejszych fazach gry jest trochę inaczej, ale tego na botach nie wyćwiczysz bo każda gra jest inna. Musisz po prostu zwracać na to uwagę i ćwiczyć :)

Opublikowano

A da się na chwilę przestać uderzać i po chwili znów ?

1374609758-U346826.png
Opublikowano

No jak bijesz creepy i chcesz przestać to albo odchodzisz lekko w bok anulując hita, albo wciskasz S. Potem kiedy chcesz znowu zaczynasz bić, wszystko tak z wyczuciem żeby podobijać. Nie bij ich cały czas, bo niepotrzebnie pushujesz miniony w stronę przeciwnika. Czekaj aż same się pozabijają i w ostatnim momencie uderz je otrzymując golda. Musisz to wyczuć jak gra przeciwnik, żeby za szybko nie pchnął zaś Ciebie do towera, bo pod towerem ciężej się dobija.

Opublikowano

Okej. Rozumiem w miarę. A jaki build na vvarusa robić ?

1374609758-U346826.png
Opublikowano

probuilds.net tam sprawdzaj buildy.

Co do csowania to kwestia glownie tego jak dlugo grasz i dywizji, ja prawie zawsze mam wiecej csow niz enemy a zadne cwiczenia do tego nie byly potrzebne.

Opublikowano

Co do tego "przestania" atakować to w opcjach lol-a w ostatniej zakładce na samym

dole masz opcje "Automatyczny atak" czy jakoś tak ;x... jeśli odznaczysz te opcje postać będzie

atakowała tylko wtedy kiedy będziesz jej kazał... 

ale nie polecam xD

kilku afk-ow już tak zabiłem ;x 

a wystarczy że będziesz cały czas się ruszał po lini to postać też sama nie zaatakuje

i w dodatku przeciwnikowi będzie trudniej wycelować...

//Edit: Kerri oznacza to że Diamenty mają +% szans na zlasthitowanie ? ;x...

Opublikowano

Co do tego "przestania" atakować to w opcjach lol-a w ostatniej zakładce na samym

dole masz opcje "Automatyczny atak" czy jakoś tak ;x... jeśli odznaczysz te opcje postać będzie

atakowała tylko wtedy kiedy będziesz jej kazał... 

ale nie polecam xD

kilku afk-ow już tak zabiłem ;x 

a wystarczy że będziesz cały czas się ruszał po lini to postać też sama nie zaatakuje

i w dodatku przeciwnikowi będzie trudniej wycelować...

//Edit: Kerri oznacza to że Diamenty mają +% szans na zlasthitowanie ? ;x...

O, znowu trafiłem na nabijacza postów. - będę taki dobry i wytłumaczę Ci na czym polega to, że taki diament będzie miał więcej creepów niż gold. 

Zacznijmy od pojęcia:

Doświadczenie: pojęcie te generalnie odnosi się do wiedzy jak wykonać pewne zadania (w tym przypadku last hit), a nie do proponowania rozwiązań.

Więc znając już pojęcie doświadczenia powinieneś w stanie zrozumieć to że im więcej grasz i trenujesz, tym więcej jesteś w stanie się nauczyć. WIĘC jeśli jesteś w stanie się więcej nauczyć to grając długo w tę grę i posiadając wyższą dywizję niż pozostali powinieneś znowu zauważyć że taka osoba powinna być lepsza od tej drugiej.

Tu nie chodzi tylko o buraczanym farmieniu minionów. - tutaj chodzi o sztukę tego robienia. Jeśli nie jesteś zbytnio zorientowany to miniony podejdą pod turreta i na pewno wszystkich nie uwalisz. 

Do tej pory zastanawiam się jak człowiek z taką umiejętnością składania zdań na poziomie szkoły podstawowej (wróć), bez tej umiejętności osiągnął wiek 19 lat? Zresztą Ja nawet nie potrafię do końca zrozumieć co napisałeś, bo na początku napisałeś że odradzasz wyłączenie automatycznego ataku z powodu takiego że zabijasz AFKÓW, ale przecież jak to wyłączysz to na TWOJE polecenie te kille wpadają. - o co Ci chodziło? To chyba pozostanie zagadką.

PS. Tylko mnie denerwują te jego "' ;x ... " w każdej możliwej linijce? 

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

//Edit 2: w sumie uważam to za niepotrzebny spam więc jeśli

administrator chce może skasować ten post... nie lubię odpowiadać na takie pytania...

Ehh... znowu przyjebanie się jak mucha do gówna ;x...

więc ponownie specjalne wykreślanie dla specjalnej troski... ;x

;x

Cytat Autora Tematu: ;x

A da się na chwilę przestać uderzać i po chwili znów ?  ;x

;x

Moja odpowiedź: ( też cytat ) ;x

atakować to w opcjach lol-a w ostatniej zakładce na samym ;x
dole masz opcje "Automatyczny atak" czy jakoś tak ;x... ;x
 ;x
co do nabijania postów TEN post który teraz piszę aby ci odpowiedzieć jest nabijaniem postów... ;x
jednak TWÓJ post jest tym bardziej zwykłym nabijaczem postów... ;x
 ;x
co do dopiski która była odpowiedzią DODATKOWĄ kierowaną do innego użytkownika ;x
to prawda nie ma ona połączenia z tematem ale jest jedynie odpowiedzią dodatkową... ;x
 ;x
i specjalnie dla ciebie ;x ;x ;x ;x ;x ;x ;x
gdyż mam prawo składać zdania po swojemu a nie tak jak TY mi każesz...
tak zwana "wolność słowa" ;x

//Edit:
uzupełnię jeszcze odpowiedź...
nie polecam wyłączenia opcji automatycznego ataku z powodu właśnie że jeśli jakiś 
wredny program przełączy ci okno lol-a czy też gra się na chwile zwiesi wtedy jesteś łatwym
celem dla przeciwnika... tak jak wspominałem niejednokrotnie tak kogoś zabiłem...

ogolnie mam tego dość... zgłaszam cie za flamewar gdyż bierzesz w nim udział...
jest to już jeśli się nie mylę 3 temat w którym się do mnie przywalasz...

może być to ostrzem obusiecznym nie interesuje mnie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...