Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja ALL

Dizar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam w planach zakup licencji ALL lecz nie wiem na jakich zasadach to działa i jak ją kupić. Czy będąc Prywatnym posiadaczem TeamSpeak mogę zakupić taką licencję na swój serwer czy też nie. Jakie są zasady użytkowania takiej licencji tzn. mogę posiadać na niej kanały vip, premium etc. czy jest to zabronione. Chciał bym się również dowiedzieć co jest wymagane aby taka licencja została przyznana * Wiem zapłacić trzeba pytanie czy coś więcej. 

Opublikowano

Witam, mam w planach zakup licencji ALL lecz nie wiem na jakich zasadach to działa i jak ją kupić. Czy będąc Prywatnym posiadaczem TeamSpeak mogę zakupić taką licencję na swój serwer czy też nie. Jakie są zasady użytkowania takiej licencji tzn. mogę posiadać na niej kanały vip, premium etc. czy jest to zabronione. Chciał bym się również dowiedzieć co jest wymagane aby taka licencja została przyznana * Wiem zapłacić trzeba pytanie czy coś więcej. 

Witaj, owa licencja jest płatna, cena zależy od ilości slotów. Na takowej licencji możesz robić co Ci się podoba. :)

Opublikowano

@Dizar

Dodam, że nabywca licencji AAL, ma możliwość legalnej sprzedaży rang, kanałów VIP. Niektóre hostingi dla posiadaczy tej licencji np. net-speak, przy wykupieniu Voice VPS oferuje skrypt kupna rangi VIP (możliwość określenia okresu przyznania VIPa).

Co do płatności paypal najlepiej wykonaj zakup w dni robocze (szybszy czas reakcji + szybsze przyznanie).

Opublikowano

Tanavis 100$ 

Okej dziękuje za pomoc lecz muszę czekać na odpowiedź TeamSpeak ponieważ jedna jest troszkę dziwna. Napisano mi że na tej licencji jest to zabronione  :) no chyba że się źle zrozumiałem z tym Panem

Opublikowano

@Tanavis.pl

Proszę. Na przyszłość.

1935839.jpeg

@Dizar 

"Napisano mi że na tej licencji jest to zabronione" - nie do końca rozumiem twoją wypowiedź. Otrzymałeś wiadomość od supportu że serwer z licencją AAL nie może sprzedawać VIP(ów)?

Opublikowano

Coś własnie na tej zasadzie. Wydaje mi się że osoba odpowiadająca pomyślała o sprzedaży slotów lub coś takiego 

Tak czy siak dziękuje bardzo za pomoc wszystkim i tym którzy też uzyskali tutaj pomoc :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...