Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział Don't Strave

garguleczek

Nowy dział Don't Strave + DLC  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz nowy dział Don't Strave + DLC ?

• Tak, spróbujmy to świetna gra!
      1
    • Nie, nie potrzebuje tego to słaba gra!
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników czytających mój temat, chciał bym zaproponować administracji stworzenie nowego działu dla dość popularnej i ciekawej gry, dla tych co ją znają to wiedzą jak ta gra jest wspaniała...

Don't Strave + Reign of Giants

Don't Strave - Together

Don't Strave - Shipwrecked

Ostatni DLC jest w trakcie wydania, w tym miesiącu, cieszy się już niesamowitą popularnością i zapowiada się niezwykle ciekawie.

Sama gra w sobie łączy wiele elementów, jest ciekawa i nie kończąca się bo opcji jest wiele by grać i bawić się również ze znajomymi, dlatego uważam że powinniśmy jej dać szanse i poświęcić swoją uwagę zwłaszcza na to że daje wiele możliwości.

O to jej kilka zalet, tych najważniejszych

-Otwarty świat

-Mnogość potworów

-Możliwość tworzenia przedmiotów

-Różne biomy w tym jaskinie i inne wyspy w ciepłych krajach

-Możliwość zdobywania doświadczenia i odblokowywania postaci

-Tryb przetrwania i przygodowy

-Możliwa zabawa wieloosobowa

I wiele ale to wiele więcej, kto grał ten wie a kto nie koniecznie niech spróbuje.

Proszę o przychylne rozpatrzenie mojej propozycji, sam osobiście chętnie udzielał bym się na forum i pomagał innym graczą dzieląc się swoją wiedzą.

Opublikowano

Szkoda, myślę że po wyjściu DLC ta gra będzie popularna :)

Może ktoś źle opiekował się działem że nie było zainteresowania :) ? z swojej strony zrobił bym wszystko co w mojej mocy by ten dział ożywić !

Opublikowano

Moderacja akurat w tym przypadku była i jest dobra i się działem dobrze opiekowała ale była poprostu zbyt niska aktywność, żeby dział się utrzymał, dlatego został usunięty.

2013-2016

Opublikowano

­Dział był, ale został usunięty z powodu braku zainteresowania. W tej sugestii też brak aktywności osób, którym zależałoby na ponownym utworzeniu takiego działu.

Na razie nie.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...