Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Graj już 22.09!

_Hubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Temat dotyczy osób które mają już zakupioną grę FIFA 16 i mają już ją zainstalowaną na Origin.

Co roku przed premierą gry FIFA, widzę mnóstwo pytań na niejednych forach, jak zagrać w grę FIFA 16 przed Polską premierą która odbędzie się 24 września.

Odpowiedź jest dość banalnie prosta, wystarczy zmienić sobię IP na zagraniczne, lecz niektórzy mają z tym problem i pytają się co jest do tego potrzebne.

Odsyłam wszystkich do zamieszczonego tematu poniżej, który pokażę wam w jak łatwy sposób zagrać już jutro, czyli 22.09 od godziny 6:00 rano. (Frekfencja w szkole może być tego dnia niższa.)

Nie będę pisał poradnika jak to zrobić, poprostu zajrzyjcie do tematu poniżej, a wszystko raczej powinniście ogarnąć.

Link do tematu:

www.mpcforum.pl/topic/633573-bf-inny-spos%C3%B3b-na-zarabianie-battlefunds%C3%B3w/

A tutaj zamieszczam zdjęcie z mojego Origina przed i po:

X1sxJs1.jpg

Do zobaczenia w UT! :)

Opublikowano

A potem płacz bo zbanowali konto. Radzę nie ryzykować jeżeli nie chcecie dostać bana. (w tamtym roku parę osób dostało bana)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Pierwsze słyszę o banie za to, ja tak robię co roku i jakoś nic. (Jak i moi znajomi)

@Pawellek: Możesz jakoś nakierować jak zmienić? :D

Opublikowano

Udało mi się zmienić na Koreańskie i prawda, od 17:00 można już pykać.

Tak po drugie to główkowałem trochę co do posta kolegi wyżej o banie, na jednym z głównych forum o fifie nic nie wyczytałem że ktoś dostał za to bana w poprzedniej odsłonie FIFA 15 i z drugiej stronie na jakiej podstawie miałbym dostać bana skoro kupiłem grę i łączę się z nią na IP, z kraju w którym jest premiera i jaki jest w tym interes EA by banować za coś takiego gracza, nie mówiąc już o jakimś upomnieniu. Bez sensu, jak dla mnie jest to tylko jakaś historyjka wyssana z palca, ale jak kto woli, ja się nie zamierzam hamować i nie czekać do 24.09.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...