Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się jakoś rozpoznać czy blisko mi do awansu/spadku?

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Po 10 meczach dostałem silver master elite i tylko z takimi rangami grałem. To że w mojej drużynie i u przeciwnika częściej mi się pojawiają np. gold 1 czy 2 ma znaczenie? To oznacza że bliżej mi do awansu czy nie oznacza nic?

Opublikowano

Ja zauważyłem, że gdy blisko mi do awansu, to w przeciwnym teamie są ludzie o 1-2 rangi wyżej ode mnie. A jak nie mam mieć awansu to trafiają sie nawet 1 rangę w dół ;)

graphic.png

Opublikowano

Załóżmy, że masz rangę MG2 i grasz mecz, wygrywasz i widzisz, że w drużynie przeciwnej jest większość graczy z MGE, to może znaczyć, że masz dostać niedługo awans, bo masz elo bliskie ich rang.

Opublikowano

A to dzięki. Kamień z serca że może zaraz uda mi się wyjść z silvera bo już miałem ostatnio i u siebie i u przeciwników Goldy 1 a dziś nawet 1 gold 2 więc może.. xD

Opublikowano

Jak masz powiedzmy 3 przegrane mecze i w ostatnim meczu grales na lemy a nie na powiedzmy supreme jak twoja glowna ranga(tak dla przykladu podaje) to jestes blisko spadku :)

Opublikowano

Załóżmy, że masz rangę MG2 i grasz mecz, wygrywasz i widzisz, że w drużynie przeciwnej jest większość graczy z MGE, to może znaczyć, że masz dostać niedługo awans, bo masz elo bliskie ich rang.

Załóżmy, że mam szeryfa.

Gdy gram i widzę, że dobiera mi już orzełki a nawet jednego lema w enemy to jestem bardzo blisko awansu a jak widzę, że w enemy są jakieś mg2-mg3 rangi a ja jestem szeryfem to blisko spadku, tak?

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Załóżmy, że mam szeryfa.

Gdy gram i widzę, że dobiera mi już orzełki a nawet jednego lema w enemy to jestem bardzo blisko awansu a jak widzę, że w enemy są jakieś mg2-mg3 rangi a ja jestem szeryfem to blisko spadku, tak?

Mogą grać premade, to wtedy różnie to bywa. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...