Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to jest serwer PBE?

Deziek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To wiem ale ,,Nervarien,, powiedział że to nie jest pbe riotu tylko jakiś serwer Zagraniczny pbe. i tam jest inna rekrutacja. czy mg prosić o Link .? 

Opublikowano

Tam masz wszystko, to co prawdopodobnie wyjdzie w next patchu jest to serwer testowy testują tam postacie przedmioty balans mechanike gry skórki, tam jest wszystko zanim wyjdzie na serwerach live w skrócie serwer jest po to, aby gracze testowali sprawdzali bugi/postacie/etc i zgłaszali np jakieś niedogodności, zanim wychodzi postać zawsze jest tam testowana chodzi o balans szukanie bugów itd.Posiadając tam konto masz wszystko za free (runy postacie skiny etc)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

To wiem ale ,,Nervarien,, powiedział że to nie jest pbe riotu tylko jakiś serwer Zagraniczny pbe. i tam jest inna rekrutacja. czy mg prosić o Link .? 

Włączyłem ten filmik i na samym początku Nervarien mówi, że gra obecnie na Pbe - serwerze testowym RIOT'u.

Ciężko jest się tam dostać, ale zawsze możesz odkupić jakieś konto. Są tam testowane zmiany, które rito chce dodać do gry w niedalekiej przyszłości.

giphy.gif

Opublikowano

https://pbesignup.eune.leagueoflegends.com/pl/pbe 

Żeby się zapisać potrzebujesz mieć 30lvl postaci na serwerze EUNE/EUW/NA itd itp. Po zgłoszeniu czekasz na odpowiedź od RIOTu (zazwyczaj trwa to od miesiąca do 4)

Tam masz wszystko, to co prawdopodobnie wyjdzie w next patchu jest to serwer testowy testują tam postacie przedmioty balans mechanike gry skórki, tam jest wszystko zanim wyjdzie na serwerach live w skrócie serwer jest po to, aby gracze testowali sprawdzali bugi/postacie/etc i zgłaszali np jakieś niedogodności, zanim wychodzi postać zawsze jest tam testowana chodzi o balans szukanie bugów itd.Posiadając tam konto masz wszystko za free (runy postacie skiny etc)

Po zarejestrowaniu się na PBE uzyskujesz określoną liczbę IP i RP, która ma Tobie wystarczyć na dłuuugi dłuugi czas. Wszystko musisz kupić sam. Nowe postacie i skiny są za 1IP; ikonki, skórki do wardów, skiny chroma i runki mają taką samą cenę co na normalnych serwerach (Ikonki, skiny chroma i skórki do wardów są za RP, runki za IP).

Jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania dot. PBE pisać na PW :) Z wielką chęcią poodpowiadam. (Posiadam konto od 2 lat + grałam na poprzedniej becie, w której zapisy odbywały się w pierwszy weekend miesiąca **o ile dobrze pamiętam)

rKsll1y.gif

I NIE POWIEM CI KIM JESTEŚ
SAM NAJWIĘCEJ WIESZ O SOBIE
TY SAM WIESZ CO MASZ W GŁOWIE
CHODŹ OCENIANIE JEST W MODZIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...