Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z połączeniem

AnonimSS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyrzuca mnie z gry i pokazuję że nie mam połączenia z internetem a w tym samym czasie rozmawiam z kolegą na skype mam to często prawie w każdym meczu pytanie jest takie czy to moja wina czy dostawcy internetu czy gry i co można zrobić żeby tego nie było ?

Opublikowano

1. Nie pisz 2 tematów...

Napisałeś już taki sam: http://www.mpcforum.pl/topic/1467401-wyrzuca-mnie-z-gry/

2. Zakładka "Media" jak sama nazwa mówi nie polega na pomocy technicznej...

3. zbyt wiele podałeś informacji ( wcale poza tym że ci się gra nie chce włączyć )

pozatym to że gadasz z "kolegą" na skype nie znaczy że wszystko działa

poprawnie na komputerze... skype może działać... a lol może mieć kłopoty...

kup lepszy komputer albo posprzątaj obecny...

Opublikowano

1. Nie pisz 2 tematów...

Napisałeś już taki sam: http://www.mpcforum.pl/topic/1467401-wyrzuca-mnie-z-gry/

2. Zakładka "Media" jak sama nazwa mówi nie polega na pomocy technicznej...

3. zbyt wiele podałeś informacji ( wcale poza tym że ci się gra nie chce włączyć )

pozatym to że gadasz z "kolegą" na skype nie znaczy że wszystko działa

poprawnie na komputerze... skype może działać... a lol może mieć kłopoty...

kup lepszy komputer albo posprzątaj obecny...

K****a fachman się odezwał, klasycznie " nie znam się ale się wypowiem " . Jakbyś zauważył nie jedna osoba ma z tym problem, i to na pewno nie wina komputera. LMAO TYPIE

@topic

Trzeba czekać na patch czy coś, bo sam mam z tym problem od piątku/soboty.

mqdefault.jpg

Opublikowano

powiedz mi debilu więc ( skoro już wychodzisz z wulgaryzmami ) DLACZEGO JA nie mam tych problemów ?...

DLACZEGO MOI ZNAJOMI ich nie mają ?... na różnych serwerach ZERO problemów...

może powiesz mi że rito was nie lubi i dało wam zepsutego lol-a ?...

teoria spiskowa mająca na celu wyilluminatowanie Rito ;x...

wystarczy dbać o własną maszynę i nie będzie się miało żadnych problemów...

ja nigdy na MPC nie pisałem o problemach technicznych... dlaczego ?... bo ich nie mam ;x

nie pobieram pirackiego ścierwa a z haxów korzystam tylko wbudowanych w gre i tylko na singlu...

jak dla mnie każdy taki temat i jego problem leży w maszynie / internecie osoby

która taki temat zakłada... powiedz mi... czemu U mnie wszystko płynnie działa...

a u ciebie nagle nie ? ;x...

//Edit: błędy ort. ;x ( pewnie i tak nie wszystkie xD )

Opublikowano

powiedz mi debilu więc ( skoro już wychodzisz z wulgaryzmami ) DLACZEGO JA nie mam tych problemów ?...

DLACZEGO MOI ZNAJOMI ich nie mają ?... na różnych serwerach ZERO problemów...

wystarczy dbać o własną maszynę i nie będzie się miało żadnych problemów...

ja nigdy na MPC nie pisałem o problemach technicznych... dlaczego ?... bo ich nie mam ;x

nie pobieram pirackiego ścierwa a z haxów korzystam tylko wbudowanych w gre i tylko na singlu...

jak dla mnie każdy taki temat i jego problem leży w maszynie / internecie osoby

która taki temat zakłada... powiedz mi... czemu U mnie wszystko płynnie działa...

a u ciebie nagle nie ? ;x...

//Edit: błędy ort. ;x ( pewnie i tak nie wszystkie xD )

Im więcej czytam twoich wypowiedzi w różnych tematach to tym bardziej wątpię w przyszłość naszego kraju. Piszesz zawsze takie głupoty że się zastanawiam nad zrobieniem screena i podrzucenie tego na jakąś bekową stronkę. Twoje wypowiedzi NIGDY nie wnoszą nic nowego do tematu, a wręcz przeciwnie. - narzekasz że to Ty problemów nie masz i nikt inny nie ma prawa też mieć. Zrozum w końcu że świat nie kręci się wokół Ciebie, bo to czasami nie zależy od nas. Nie wiem jak można być takim egoistą i zakładać "BO MI DZIAŁA, ZNAJOMYM DZIAŁA TO RADŹ SOBIE SAM!" ~ tak wygląda Twoja pomoc.

A teraz jak wybaczysz Ja pomogę tuta x100 razy lepiej niż Ty we wszystkich 510 postach na tym forum.

@ Masz tutaj Anonim linka i według tego sprawdza po kolei co jest nie tak:

https://support.riotgames.com/hc/pl/articles/201752664

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Dlaczego ich nie masz? Nie jestem w stanie Ci powiedzieć... Ale jestem już prawie na 100% pewny, że to coś u nich się dzieje, a nie ze sprzętem graczy. Ja mając 50-60 pingu (wiem bez cudów, ale gra się normalnie) mam czasem lagi jak na 15k. Sprawdzałem inne gry/programy korzystające z neta, sprawdzałem internety, yt... Wszystko działa 100% bez najmniejszej przycinki, tylko ten LoL. Na dodatek nie jestem sam. Kilku moich znajomych też ma ten problem, jeden ostatnio czekał na wyszukanie mu normala (ma 10 lvl) ponad 15 minut...

Opublikowano

A jeżeli można spytać: Jakie gry posiadają wbudowane "haxy" ?

Powiedz jeszcze, że logowanie ostatnio działało bez zarzutów a większość graczy EUNE nie ma problemów z ścinkami podczas gry.

Ja cały czas gram na 60/80 pingu i 200/300 fps i mimo wszystko od 5.18 LoL działa tak jakby chciał a nie mógł + nieraz mam problemy z dołączeniem do gry.

Jeżeli do tej pory wszystko działało Ci jak należy to możesz naprawić clienta i ... czekać na nową łatkę.

@PanTobi Nie odpowiedziałeś na moje pytanie.

giphy.gif

Opublikowano

Widze że wielu specjalnej troski wymaga specjalnego zaznaczenia więc:

wystarczy dbać o własną maszynę
nie pobieram pirackiego ścierwa
jego problem leży w maszynie / internecie osoby

1 linijka:
Sprawdź czy lol może się poprawnie uruchamiać
2 linijka
Sprawdź czy CHCIANE i NIE CHCIANE oprogramowanie nie przeszkadza w jego wystartowaniu 
3 linijka
sprawdź własny internet oraz komputer...
każdy program ma INNE WYMAGANIA 

wydaje mi się że po zaznaczeniu moje "porady" są bardziej czytelne
Opublikowano

Widze że wielu specjalnej troski wymaga specjalnego zaznaczenia więc:

wystarczy dbać o własną maszynę
nie pobieram pirackiego ścierwa
jego problem leży w maszynie / internecie osoby

1 linijka:
Sprawdź czy lol może się poprawnie uruchamiać
2 linijka
Sprawdź czy CHCIANE i NIE CHCIANE oprogramowanie nie przeszkadza w jego wystartowaniu 
3 linijka
sprawdź własny internet oraz komputer...
każdy program ma INNE WYMAGANIA 

wydaje mi się że po zaznaczeniu moje "porady" są bardziej czytelne

Kolega potrzebuje pomocy, więc jak możesz to powiedz jak to ma zrobić. Czym sprawdzić oprogramowanie? Jak sprawdzić własny internet i komputer? 

Jesteś beznadziejnym nabijaczem postów, który nie ma zielonego pojęcia na temat komputera i internetu. Zresztą jest tak jak kolega wyżej napisał już: LEAGUE OF LEGENDS MA PROBLEMY Z SERWERAMI OD PATCHA 5.8. - rozumiesz, dotarło to w końcu do Ciebie TOBI?

Wyżej dałem link do rozwiązania problemu jeśli wina jest Twoja Anonim, lecz wątpię. Aktualnie nie mogą sobie z tym problemem poradzić już długi czas, więc zostaje tylko czekanie. Pan Tobi natomiast jak jest takim znawcą to niech pisze do RIOTU i się pochwali jak on to robi że pomimo iż serwery są przeciążone w całej Europie to on gra na normalnym pingu. - może go nawet zatrudnią. 

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...