Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CenSHOT - Dodaj cenzurę do swojego ssa w kilka sekund!

uwumeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OGUcWdh.png

Cześć.

Chciałbym na szybko zaprezentować Wam mój malutki programik, który napisałem po powrocie do VB, którego nie ruszałem przez dobre 2 lata.

Całość polega na tym, że dostosowując rozmiar okna programu robimy screenshota wybranego obszaru, a dzięki dwóm opcjom programu - Rozmazanie i Prostokąt możemy w kilka sekund ocenzurować wybrane elementy. Po dostosowaniu ssa do własnych potrzeb możemy szybko zapisać go na dysku, bądź wrzucić na imgur.com

Całość prezentuje poniższy gif:

n9CFoGn.gif

DL: 

http://www49.zippyshare.com/v/x6ufn1qp/file.html

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/d2311b6e527a7ae3543dacf39b81176d3c7200c325ea5cd807344e8810fe083c/analysis/1442772452/

Całość jest napisana w VB.NET. Nie bawiłem się w ukrywanie kodu, bo to nie jest żadna tajemnica. Jeżeli ktoś ma ochotę może sobie zajrzeć w kod i korzystać z wykorzystanych klas. Miłej zabawy =]

winking wink GIF by nog

Opublikowano

Kurde, fajne. Jak dodasz opcję wyboru na jaki hosting ma wgrywać zdjęcie, to na pewno będę korzystał. 

linki w górę

Opublikowano

Fajny program przydałoby się więcej opcji, jak dodanie tekstu itp.  :lenny: 

Opublikowano

Super działa

P.S.

Przydało by się to co piszą koledzy wyżej.

Przy rozciąganiu okna miga na biało.

Bardzo fajne, przyda się.

Tak samo jak 2up zmiana koloru prostokata.

Fajny ten CumShot. Dodaj zmianę kolorku prostokąta :D

Jak tylko ogarnę swój główny projekt, to wprowadzę kilka zmian, m.in. zmianę kolorów prostokąta :v

Dzięki wielkie za oceny ;)

winking wink GIF by nog

Opublikowano

@LastPhoenix450

Co chciałeś pokazać udostępniając ten link?

Ten program co napisał kolega z forum jest prostszy.

Prostszy nie znaczy lepszy. Poza tym jak już mówiłem jest wiele takich programów, jak chociażby ten, który pokazałem. Moim zdaniem pomysł słaby.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Według mnie to plagiat :D

YJaOUqb.png

Znalazłem to w internecie.

Mam nawet linka do forum.

Adminie/Moderatorze jeżeli naruszam tym linkiem regulamin to proszę usunąć link.

https://www.nulled.io/topic/5705-source-redact-screenshot-application-with-integrated-censoring-imgur-upload

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Opublikowano

To jest jedyna rzecz, która jest plagiatem - Interfejs programu. Totalnie nie miałem pomysłu jak to ułożyć, a ten mi się mega spodobał. Nie róbmy offtopu, jeżeli masz jakieś pytania to zapraszam na PW.

winking wink GIF by nog

Opublikowano

Nie róbmy offtopu, jeżeli masz jakieś pytania to zapraszam na PW.

Jaki offtop? Dyskutujemy na temat Twojego programu.

To jest jedyna rzecz, która jest plagiatem - Interfejs programu. Totalnie nie miałem pomysłu jak to ułożyć, a ten mi się mega spodobał

I my mamy w to uwierzyć? Przecież wszystko jest dokładnie takie same - taki sam sposób wymazania tekstu, dokładnie ta sama metoda wrzucania obrazku. Udostępnij publicznie w tym wątku kod źródłowy swojego programu, wtedy udowodnisz nam że niczego nie ukrywasz.

Opublikowano

Jaki offtop? Dyskutujemy na temat Twojego programu.

I my mamy w to uwierzyć? Przecież wszystko jest dokładnie takie same - taki sam sposób wymazania tekstu, dokładnie ta sama metoda wrzucania obrazku. Udostępnij publicznie w tym wątku kod źródłowy swojego programu, wtedy udowodnisz nam że niczego nie ukrywasz.

Jeżeli ktoś pobierał ten programik, to niech Ci wrzuci. Wtedy sobie zdekompilujesz i zobaczysz jak jest. 

winking wink GIF by nog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...