Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem - zdarza mi się że coś zepsuję w pisaniu kodu (chodzi np. o ruchy myszki) i lata mi myszka po całym ekranie (xD)

I teraz pytanie:

Jak zrobić, aby program mógł się wyłączyć kombinacją klawiszy (lub 1 klawiszem) ? Albo może jest to wbudowane a ja nie wiem :D

ps. wiem tyle, że myszką mogę wyłączyć/spauzować skrypt ale co z klawiaturą.

Opublikowano

Witam,

Mam problem - zdarza mi się że coś zepsuję w pisaniu kodu (chodzi np. o ruchy myszki) i lata mi myszka po całym ekranie (xD)

I teraz pytanie:

Jak zrobić, aby program mógł się wyłączyć kombinacją klawiszy (lub 1 klawiszem) ? Albo może jest to wbudowane a ja nie wiem :D

ps. wiem tyle, że myszką mogę wyłączyć/spauzować skrypt ale co z klawiaturą.

To jest ukryta treść, proszę

No i jeszcze pauzę masz:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ok, dzięki (+ leci ) ;]

Korzystając z okazji zapytam jeszcze, czy w sytuacji, jeśli jeden przycisk odwołuje się do procedury zawartej w nieskończonej pętli, to czy da się tę procedurę skończyć (lub pominąć pewne elementy) nie wyłączając programu?

Mam taką sytuację, klikam button startujący mojego bota, ale wtedy reszta funkcji (przycisków) już nie odpowiada (nawet X).

Opublikowano

Ok, dzięki (+ leci ) ;]

Korzystając z okazji zapytam jeszcze, czy w sytuacji, jeśli jeden przycisk odwołuje się do procedury zawartej w nieskończonej pętli, to czy da się tę procedurę skończyć (lub pominąć pewne elementy) nie wyłączając programu?

Mam taką sytuację, klikam button startujący mojego bota, ale wtedy reszta funkcji (przycisków) już nie odpowiada (nawet X).

W tym pierwszym Select... Case chyba ją się daje (tam gdzie jest przycisk X). Nie pamiętam dokładnie, bo w AutoIt ostatnio chyba z 2 lata temu się bawiłem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...